Resultaten voor houten huis

houten huis
 

De kloosterpoort naast de stadsschouwburg en de Sint Maartenskathedraal ligt vlakbij de stenen tuin van het Lapidarium. Vlakbij de Rijselpoort is het houten huis te vinden. Dit huis is een reconstructie van een 16de eeuws huis. In het begin van de 19de eeuw telde Ieper nog meer dan negentig houten huizen.
Houten Huis, Ieper Dit huis aan de Rijselstraat in Ieper i Flickr. new icn message. flickr-free-ic. 3d pan white.
ArcheoNet Vlaanderen By: ArcheoNet Vlaanderen. Houten Huis, Ieper. Dit huis aan de Rijselstraat in Ieper is een reconstructie van een typische houten woning uit ca. 1575, die tijdens de Eerste Wereldoorlog werd vernield. Het gebouw vertoont kenmerken van de laatgotiek en van de renaissance.
Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mail of telefoon.
Houten woning kopen? Bekijk hier onze woningen van hout.
Natuurlijk is het ook heel gaaf om één van deze houten huizen als 2e huis op een vakantiepark te plaatsen, of midden in de natuur waar u heerlijk kan genieten van de rust van buiten. Onze professionele medewerkers geven u graag advies.
Niet beschermd houten huis in Doornstraat afgebroken Wilrijk Gazet van Antwerpen.
Het huis in de Doornstraat overleefde twee wereldoorlogen en stond een aantal jaren geleden nog te koop. Op het grondgebied van het district staat nu nog slechts één soortgelijk houten huis. Dat bevindt zich dicht bij Fort VII in de Koornbloemstraat.
Houten huis 72m www.vkwoodmaterials.be.
Huis uit houten stammen met een diameter van 44 mm tot 120. ruimte op ongeveer 36 m gebouwd. technologie: houten balken. Balken gebruikt om huizen produceren zijn gecertificeerd EU. de kosten van het huis wanddikte van 44 mm: 40.000 Euro.
Houten huis, Chalet Sleutel op-de-deur.
Met behoud van alle eigenschappen van het houten huis, kan het gebouw worden gebouwd in 10-20 dagen. De aanbouw van houten huizen kost de eigenaars relatief weinig: massief fondament is niet nodig, externe-en interne afwerking zijn niet verplicht, het bouwmateriaal en het vervoer zijn niet duur en het energie verbruik voor de verwarming is aanzienlijk verminderd.
Een houten huis, een plek onder de zon De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. ne
Een houten huis, een plek onder de zon. Anja en Frank lieten een paviljoen bouwen dat perfect in de omgeving en bij hun oorspronkelijke woning past. Agnes Mus, fotos Alexander Meeus. Alleen aan de zuidzijde zitten ramen, met luiken tegen te felle zon.
Mooi houten huis op het platteland Zomerhuisjes/cottages te Huur in Den Ham.
Over deze ruimte. In het mooie Reggedal, staat dit vrijstaand houten huis op een groot 1.275 m2 eigen terrein. Volop gelegenheid te wandelen en te fietsen. Grote tuin met fruitbomen met diverse zitjes. Zwembad, supermarkt en restaurants zijn op korte afstand.
Camping Pipowagencamping Het Houten Huis in Zaltbommel Gelderland Zoover.
Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Acco informatie toevoegen. Camping Pipowagencamping Het Houten Huis. Texel Valkenburg aan de Geul Ameland Terschelling Maastricht Arcen Nunspeet Amsterdam Egmond aan Zee/Egmond aan den Hoef Den Haag incl. ScheveningenKijduin, Populaire bestemmingen.
houten massiefbouw voor woningen, huizen in ceder.
In een stenen en houten huis echter maakt men naast isolerend materiaal ook nog gebruikt van hermetisch, wind en waterbestending materiaal waardoor een volledig gesloten muur ontstaat. Volgens de bouwvoorwaarden moet voor normale levensomstandigheden, de luchtstroom in het huis 15, à 2 keer per uur veranderen.
Houten huizen bouwen in België.
Bij het bouwen van huizen bouwen wij uw houten woning volgens een eigen systeem dat we voortdurend verder ontwikkelen en verfijnen. We maken het verschil op verschillende vlakken. Van Meeuwen Houtbouw tags: Houtskeletbouw opbouw Houtskeletbouw Houten interieur Houten huis bouwen Bijgebouw in houtskelet.

Contacteer ons