Meer resultaten voor gamma tuinhuis

gamma tuinhuis
 
Christiaens Yvan.
Yvan Christiaens is trendsetter in de creatie en de productie van tuinproducten voor elk budget en is een ware aanwinst voor uw tuin. Een pasklaar bouwpakket, een tuinhuis op maat, een chalet, een carport of een blokhut?, Yvan Christiaens produceert het met het modernste machinepark. Van klassiek, cottage over modern tot design. Op deze site vindt u een uitgebreid overzicht terug van het ganse gamma.
Houtcomposiet: Kunststof-hout gevelbekleding, Info Prijzen.
Het bedrijf rolvaplast heeft zijn eigen gamma MIKS met panelen sidings dat bestaat uit een uitgebelanceerd mengsel van hout en pvc. Het wordt door andere internetgebruikers toch vaak goed onthaald. De panelen kosten ongeveer 50 a 60 euro per vierkante meter.
Leien en golfplaten Eternit NV.
Leien voor dak en gevel. Je zoekt een dakbedekking voor je tuinhuis of een gebouw in de agrarische of industriële sector? De golfplaten van Eternit bieden de oplossing! Mogelijkheden met golfplaten. Een dak is pas volledig afgewerkt als de juiste hulpstukken en accessoires worden voorzien. Eternit heeft als totaalaanbieder geïntegreerde zonnepanelen, de Eterflex afwerkingstape en een ruime keuze in onderdaken in het gamma.
GAMMA Tuinhuizen Overkappingen kopen?
Vooral populair als strakke moderne terrasoverkapping of carport. Een modern en strak tuinhuis of een gezellige blokhut. GAMMA heeft een tuinhuis voor iedere tuin. Je kunt zelf een houten tuinhuis bouwen, maar we kunnen je ook helpen met een tuinhuis of overkapping.
GAMMA Goedkope Tuinhuizen opbergen? Alle promoties kortingen.
Tuinhuis Deluxe Apex 65 Metaal Grijs 137x202 cm. Aanbieding t/m 31-12-2019. Zoek winkels in de buurt. Voer je volledige postcode of plaatsnaam in. Toon meer winkels. Meer over deze winkel. Vandaag open van 0 tot 1 Vandaag gesloten. Klussen in de tuin. GAMMA België een formule van Intergamma B.V.
WoodLover: houtbehandeling en houtbescherming.
Ontdek onze bestseller. Steigerhout voor onbewerkt hout. WoodLover Wood Colors. WoodLover Parket Oil. WoodLover Impregnant Semi-mat. WoodLover Color Garden 2 in 1. WoodLover Color Tuinhuis. Vind onze andere producten op naam.: Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.
Tuinhuisjes, Blokhutten en Kassen Marktplaats.nl.
Betaling als u het product in ontvangst neemt, ook bij bes. Tuinhuis Plusa, hoek tuinhuis van af 449000., Plusa, hoek tuinhuis met 2 luifels, dubbel genieten in uw tuin. Houtdikte: 28mm grenen. Breedte: tuinhuis 300 cm. Diepte: tuinhuis 300 cm.
Tuin hout Denderwindeke Prindal Hout.
Voor terrassen en stevige schermen om bv. uw tuin te scheiden van uw buren heeft Prindal hout uit Denderwindeke voor u een mooi gamma in voorraad. Rabatschermen in houtcomposiet. Brede composiet planken in een aluminium kader zilver of antraciet grijs.
Houthandel Gustaaf DE ROOVER Particulier Professioneel Industrie.
Een huis uit de jaren 70 werd volledig gerenoveerd. Nieuw in ons gamma. Tuinhuizen van Hillhout. Hillhout heeft tuinhuizen en blokhutten in elk gewenst formaat en geschikt voor elke tuin. Elk tuinhuis is gefabriceerd van gecertificeerd hout. De geïmpregneerde tuinhuizen zijn KOMO geïmpregneerd.
gamma.
Strakke, zeer strakke en pure lijnen, exclusieve Tuinhuizen, Carports Poolhouses. Bekijk het volledige gamma. Yvan Christiaens, al 35 jaar tuinhuizenfabrikant. Tuinhuizenfabrikant Yvan Christiaens ontwerpt, maakt en plaatst al meer dan 35 jaar lang tuinhuizen, poolhouses, chalets, mantelzorgwoningen, garages, blokhutten, carports, paardenstallen en hondenhokken aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze jarenlange ervaring in combinatie met ons ultramoderne machinepark stelt ons in staat om elk houten bijgebouw op de meest professionele manier te produceren. Uw standaard droomtuinhuis kan reeds 4 à 6 werkweken na de bestelling worden geleverd! Een tuinhuis op maat onze specialiteit neemt alnaargelang de afmetingen wat meer tijd in beslag. Een pasklaar bouwpakket of een tuinhuis op maat?
Tuinhuizen Tuinhuisjes Tuinkasten Opbergboxen carports.
Op onze website kan je ook inspiratie opdoen voor jouw tuinhuis. Jij kiest wat je met je tuinhuis doet, hoe je het inricht en welke rol het heeft in jouw tuin. Je kan ook advies inwinnen over het onderhoud van je tuinhuis.
Klassieke poolhouse houten poolhouse op maat Woodstar Houten tuinhuizen Woodstar: luxe houten tuinhuizen, carports poolhouses.
Van modern tuinhuis tot klassiek tuinhuis: bij Woodstar heeft u keuze uit verschillende stijlen, ecologische houtsoorten en afwerkmogelijkheden. Relax in stijl met een poolhouse vlakbij uw zwembad. Deze robuuste, houten constructie met opslagruimte is meteen ook een exclusief loungeplekje in uw tuin.

Contacteer ons