Op zoek naar opleiding bouw?

opleiding bouw
 
Bouw Professionele bachelor Thomas More.
Afhankelijk van het traject van jouw keuze Bouw of Houtconstructies leer je het vak vanuit concrete projecten en in nauwe samenwerking met de sector. Volg Bouw op Facebook. Scroll naar beneden voor meer info. Schrijf je in voor deze opleiding.
Opleidingindebouw.
Bouw Professionele bachelor Thomas More.
Welkom op de officiƫle opening op 22 juni. Van t Weike naar t Stammenbos Studenten Bouw geven speelplein een complete" makeover." De voorbije weken namen studenten van de opleiding Bouw van Thomas More speelplein t Weike in Heultje onder handen.
Opleiding Bouw LUCA Brussel.
Je kan deze technische en praktische opleiding Bouw volgen via.: Opleiding via VDAB. Ben je minder sterk in theorie of wil je snel aan de slag na een verkorte opleiding? Dan kan je bij ons het creditcontract Bouwkundig Assistent volgen.
Studies die je via VDAB kan volgen in de sector hout en bouw VDAB.
Zoek een job. Zoek een opleiding. Leren op de werkvloer. Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Studies per sector. Hout en bouw. Studies die je via VDAB kan volgen in de sector hout en bouw.
Bouw Syntra AB.
Tweemaandelijks lichten we een aantal opleidingen toe die binnenkort starten in de sector Bouw" en hout" en ontvang je waardevolle tips en tricks in je mailbox. Schrijf je in. Een opleiding bij jou in het bedrijf op maat? Willen meerdere personen dezelfde opleiding volgen?
bouw VIVES.
Deze opleiding combineert technologie en techniek met creativiteit en biedt je een job binnen een sector waar innovatie troef is. Deze opleiding is zeer geschikt voor studenten met een vooropleiding ASO of TSO. Let op: volgend jaar verhuist de opleiding bouw van onze campus aan de Zeedijk naar een nieuwe locatie in het oude Postsorteergebouw in Oostende Lijndraaiersstraat 60.
Onderwijskiezer.
Tijdens de opleiding wordt je een grondig technologisch inzicht meegegeven in het hedendaags, duurzaam en veilig bouwen en dit zonder dat enige voorkennis vereist is. De krachtlijnen van de opleiding bouw zijn wijdverspreid; je leert de bouwfysische achtergrond kennen van gebouwen, wegen en kunstwerken van fundering tot afwerking.
Bachelor in de Bouw Hogeschool PXL. PXL.
De opleiding besteedt aandacht aan zowel gebouwen en afwerking als aan infrastructuur. Hogeschool PXL is de enige Limburgse hogeschool die de opleiding Bachelor in de Bouw organiseert. De opleiding besteedt aandacht aan zowel gebouwen en afwerking als aan infrastructuur waaronder.
Bouw Odisee.
De opleiding Bouw mag dan wel een grote opleiding zijn, de afstand tussen docent en student houden we bewust heel klein. Voor Wiskunde, Rekentechnieken en AutoCAD geven we extra sessies voor studenten die moeilijkheden hebben om de leerstof bij te houden.

Contacteer ons