Resultaten voor bouwvergunning tuinhuis

bouwvergunning tuinhuis
 
Melding of vrijstelling van vergunning voor kleine bouwwerken Vlaanderen.be.
Melding of vrijstelling van vergunning voor kleine bouwwerken. Doet u kleine bouwwerken aan of rond uw woning plaatsen van een tuinhuis, aanleggen van een vijver of zwembad, dan hebt u niet altijd een bouwvergunning nodig. Voor bepaalde werken volstaat het om de werken aan uw gemeente te melden.
Veranda of schuur zonder bouwvergunning? Schauvliege wil oude bouwmisdrijven gemakkelijker regulariseren VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT N
Veranda of schuur zonder bouwvergunning? Schauvliege wil oude bouwmisdrijven gemakkelijker regulariseren. Vlaams minister voor omgeving Joke Schauvliege wil het gemakkelijker maken om oude bouwmisdrijven te regulariseren. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en wordt bevestigd aan onze redactie. Het" is niet de bedoeling dat we alles door de vingers zien."
Omgevingsvergunning Stad Gent.
Bekijk hier welke omgevingsvergunning de vroegere bouwvergunning u nodig heeft. Voor een activiteit die hinderlijk is voor mens en milieu moet u een omgevingsvergunning aanvragen of melding doen. Omgevingsvergunning voor kleinhandelsactiviteiten kleinhandelsvergunning. Vanaf 1 augustus vragen kleinhandelaars in Gent hun socio-economische vergunning op een andere manier aan.
Stedenbouwkundige vergunning Verbouwen Wonen Stad Izegem.
De werken kunnen uiteindelijk pas aangevat worden vanaf de 35ste dag na de eerste dag van aanplakking van de bekendmaking van de stedenbouwkundige vergunning of de verkavelsvergunning en indien men niet werd in kennis gesteld van het indienen van een administratief beroep.
Meest gestelde vragen Gemeente Edegem.
De bouwplannen van de bouwvergunningen in behandeling of afgeleverde bouwvergunningen kan je steeds inkijken aan de balie van het gemeentehuis. Inzage kan bijvoorbeeld wenselijk zijn indien u overweegt bezwaar te maken tegen het verlenen van een bouwvergunning. Een kopie kan enkel indien de eigenaar hiervoor toestemming geeft en tegen betaling van de kopiekosten.
Omgevingsvergunning Gemeente Ranst.
omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen vroegere stedenbouwkundige vergunning. omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden vroegere verkavelingsvergunning. omgevingsvergunning voor exploitatie van ingedeelde inrichtingen of activiteiten vroegere milieuvergunning. omgevingsvergunning voor kleinhandelsactiviteiten vroegere sociaal-economische machtiging. omgevingsvergunning voor het wijzigen van kleine landschapselementen of voor het wijzigen van vegetatie vroegere natuurvergunning.
Ik wil een poolhouse in de tuin. Wat met de bouwvergunning? LSB Blokhutten.
Welke regelgeving volg je best? In de meeste gevallen is een aanvraag tot bouwvergunning niet nodig, maar eens bepaalde voorwaarden zijn overschreden, kan het wel noodzakelijk zijn dat je meldingsplicht hebt, of een bouwaanvraag moet indienen. Ga je je informeren, dan volg je best de regelgeving omtrent bijgebouwen. Een bijgebouw is een apart staande aanbouw, zoals onder andere terrasoverkappingen, tuinhuizen en poolhouses.
Vergunning tuinhuis in 2019 Tuinhuisstore.be.
Vergunning tuinhuis in 2019 Tuinhuisstore.be. 0 Nu vergelijken. Vergunningen voor tuinhuizen in 2019. Heb je tuinmateriaal dat je graag wil stockeren in een tuinhuis of wil je jouw wagen beschutten tegen regen en wind in een carport? Dan is een aparte constructie in je tuin of langs je gevel plaatsen een ideale oplossing. Vooraleer je met de werkzaamheden start, is het wel noodzakelijk even te overdenken of je al dan niet een bouwvergunning nodig hebt.
Stedenbouwkundige vergunning Gemeente Haacht.
Voorbeelddossier: aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning voor het bouwen van een carport 18Mb, pdf. Voorbeelddossier: aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning voor het bouwen van een garage 19Mb, pdf. Voorbeelddossier: aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning voor een gevelwijziging 21Mb, pdf. Voorbeelddossier: aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning voor het bouwen van een tuinhuis 16Mb, pdf.
Vergunning nodig? Anderlecht. logo police. logo police.
Technische inlichtingen: 02 800 07 80 02 800 07 77 02 800 07 78 02 800 07 80. Je hebt een stedenbouwkundige vergunning nodig voor.: Nieuwbouw, verbouwing, wijziging en/of afbraak zonder heropbouw met verplichte tussenkomst van een architect. nieuwbouw of volume-uitbreiding voorbeelden: tuinhuis bouwen die groter is dan 9m / bouwen of vervangen veranda / omvormen van een plat dak tot een terras.;
Omgevingsvergunning Stad Mechelen.
Raadpleeg het overzicht van alle beslissingen. Het snelinvoerloket is een vereenvoudigde versie van het loket voor handelingen waarbij de medewerking van een architect niet verplicht is zoals eenvoudige werken op en rond een gebouw het plaatsen van zonnepanelen en het zetten van een tuinhuis.
Omgevingsvergunning Stad Sint-Niklaas. bestuur. cultuur. documenten. fiets. geld. gezondheidszorg. leren. mobiliteit. natuur. opvang. veiligheid. waarschuwing. werken. werkenopafspraak. wonen.
Voor kleinere werken rond de woning kan je op een omgevingsloket de snelinvoer gebruiken. De omgevingsvergunning vervangt en verenigt de stedenbouwkundige vergunning, de verkavelingsvergunning en de milieuvergunning. Je dient de aanvragen in bij één loket, het Omgevingsloket, waarna één openbaar onderzoek en één adviesronde worden georganiseerd.

Contacteer ons