Meer resultaten voor vergunning tuinhuis

vergunning tuinhuis
 
Stedenbouwkundige vergunning.
Tuinhuis, serre, houtkot. Zonnepanelen en schotels. Oprit zwembad vijver. Groen en afscheiding. Reliefwijziging en ondergronds. Verval van vergunning. Voor u koopt. Wijzigen vergunde verkaveling. Vlaamse investeringsprojecten VIP. Omgevingsvergunning vervangt de stedenbouwkundige vergunning. SInds 1 januari 2018 vervangt de nieuwe omgevingsvergunning de stedenbouwkundige vergunning in alle Vlaamse gemeenten.
Melding of vrijstelling van vergunning voor kleine bouwwerken Vlaanderen.be.
Melding of vrijstelling van vergunning voor kleine bouwwerken. Lees deze pagina voor. Doet u kleine bouwwerken aan of rond uw woning plaatsen van een tuinhuis, aanleggen van een vijver of zwembad, dan hebt u niet altijd een bouwvergunning nodig. Voor bepaalde werken volstaat het om de werken aan uw gemeente te melden.
Omgevingsvergunning stad Mortsel.
Een vergunning vraag je digitaal aan via het omgevingsloket. Een aantal werken op en rond een vergund gebouw kunnen aangevraagd worden via de snelinvoer zoals vellen van een boom, plaatsen serre of aanbouw veranda. Indien je ondersteuning wenst bij het digitaal indienen van je dossier kan je via het Stadsonthaal.
Bouwvergunning voor tuinhuis? Alleen in Evergem moet het nog Evergem Het Nieuwsblad.
Het duurt bovendien even lang om iets te melden als om een vergunning te bekomen, dus de doorlooptijd is geen argument. Risico op afbraak. Evergem vreest vooral dat burgers de regels verkeerd zullen interpreteren, waardoor ze het risico lopen dat de garage, de veranda of het tuinhuis toch opnieuw zullen moeten worden afgebroken.
Magda? Tuinhuis opknappen zonder vergunning? Vergunningen Livios.
Een Livios-bezoeker vraagt zich af of hij zijn tuinhuis mag opknappen zonder vergunning. Of Magda nie? Losstaand" van mijn huis heb ik een soort tuinhuis van ongeveer 4 op 2 m. De zijwand bestaat uit betonnen platen; de rest is opgebouwd in betonstenen.
Werken waarvoor geen vergunning of melding nodig is Gemeente Brecht.
Een tuinhuis plaatsen kan bijvoorbeeld in veel gevallen zonder stedenbouwkundige vergunning, maar dit is altijd afhankelijk van de concrete voorschriften voor jouw perceel. Kom langs bij de dienst Grondgebiedszaken in het gemeentehuis om na te vragen of jouw project vrijgesteld is van een stedenbouwkundige vergunning.
Stedenbouwkundige vergunning Stad Peer.
Zo kunnen problemen voor het verkrijgen van de nodige vergunningen zoveel mogelijk vermeden worden en ben je zeker dat je project kans op slagen heeft. Op de website ruimtevlaanderen.be kan je nagaan of je een vergunning nodig hebt. Voor sommige werken volstaat een melding of geldt een vrijstelling.
Stedenbouwkundige vergunning bouwaanvraag Nijlen.
Stedenbouwkundige vergunning bouwaanvraag. Stedenbouwkundige vergunning bouwaanvraag. Wanneer u werken uitvoert, is de algemene regel dat u een stedenbouwkundige vergunning aanvraagt bij het college van burgemeester en schepenen. U hebt een vergunning nodig voor.: het bouwen, verbouwen, herbouwen of afbreken van gebouwen.
Geen vergunning meer nodig voor tuinhuis of zwembad Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Geen vergunning meer nodig voor tuinhuis of zwembad. Geen vergunning meer nodig voor tuinhuis of zwembad. 16/07/2010 om 1634: door drombouts. De Vlaamse regering heeft vrijdag de besluiten goedgekeurd die stedenbouwkundige vergunningen voor bepaalde kleine constructies overbodig maken.
Informatie over de richtlijnen voor vergunning tuinhuis.
Vergunning voor tuinhuis nodig? Losstaande bijgebouwen in de tuin zoals een tuinhuis, carport, poolhouse of garage komen in vele gevallen in aanmerking voor een vrijstelling van vergunning. Er geldt onder voorwaarden een vrijstelling van vergunning voor het optrekken van vrijstaande bijgebouwen in de zij en/of achtertuin.
Stedenbouwkundige vergunning bouwaanvraag Gemeente Merelbeke.
U bent hier. Gemeente Merelbeke Bestuur Vergunningen Vergunningen stedenbouw Stedenbouwkundige vergunning bouwaanvraag. Stedenbouwkundige vergunning bouwaanvraag. Als u werken uitvoert in het Vlaamse Gewest, is de algemene regel dat u een stedenbouwkundige vergunning aanvraagt. U hebt dus o.a. een vergunning nodig als u gaat.
Stedenbouwkundige vergunning.
Voor tal van werken heeft u een stedenbouwkundige vergunning vroeger bouwvergunning nodig bv. bouwen, verbouwen, afbreken, uitbreiden. Een gedetailleerd overzicht van de vergunningsplichtige werken kan u vinden op www.bouwenenwonen.be, onder de rubriek verbouwen of via www.ruimtelijkeordening.be, onder de rubriek vergunningen stedenbouwkundige vergunningen.

Contacteer ons