Zoeken naar vergunning tuinhuis

vergunning tuinhuis
 
Stedenbouwkundige vergunning bouwaanvraag Nijlen.
Stedenbouwkundige vergunning bouwaanvraag. Stedenbouwkundige vergunning bouwaanvraag. Wanneer u werken uitvoert, is de algemene regel dat u een stedenbouwkundige vergunning aanvraagt bij het college van burgemeester en schepenen. U hebt een vergunning nodig voor.: het bouwen, verbouwen, herbouwen of afbreken van gebouwen.
Geen vergunning meer nodig voor tuinhuis of zwembad Gazet van Antwerpen.
Stad en Rand. Geen vergunning meer nodig voor tuinhuis of zwembad. Geen vergunning meer nodig voor tuinhuis of zwembad. 16/07/2010 om 1634: door drombouts. De Vlaamse regering heeft vrijdag de besluiten goedgekeurd die stedenbouwkundige vergunningen voor bepaalde kleine constructies overbodig maken.
Informatie over de richtlijnen voor vergunning tuinhuis.
Vergunning voor tuinhuis nodig? Losstaande bijgebouwen in de tuin zoals een tuinhuis, carport, poolhouse of garage komen in vele gevallen in aanmerking voor een vrijstelling van vergunning. Er geldt onder voorwaarden een vrijstelling van vergunning voor het optrekken van vrijstaande bijgebouwen in de zij en/of achtertuin.
Veel gestelde vragen Waregem.
Opgelet: van vergunning vrijgestelde werken mogen enkel uitgevoerd worden als ze niet strijdig zijn met geldende reglementeringen zoals ruimtelijke uitvoeringsplannen, bijzondere plannen van aanleg of voorschriften van verkavelingsvergunningen. Onder bepaalde voorwaarden geldt een vrijstelling van vergunning voor het optrekken van een tuinhuis.
Vergunningsaanvraag Stad Gent.
Voor stedenbouwkundige handelingen vraagt u een omgevingsvergunning aan de vroegere bouwaanvraag/bouwvergunning. Ga na of bij deze werken de medewerking van een architect vereist is of niet. Bekijk zeker ook eerst onze tips ter voorbereiding van uw omgevingsvergunningsaanvraag. Aanvraag zonder architect.
Omgevingsvergunning, oprichten nieuwe gebouwen en constructies Gemeente Mol.
Om te weten of je voor je bouwwerken een vergunning nodig hebt, kan je terecht bij de dienst ruimtelijke ordening. Op www.ruimtelijkeordening.be vind je onder het item Vergunningen ook heel wat informatie. Mogelijk moet je een minimumaantal parkeerplaatsen voorzien. Iedereen die om een omgevingsvergunning verzoekt.
Omgevingsvergunning bouwvergunning of milieuvergunning Stad Lommel.
Aanvraag stedenbouwkundige vergunning uitgebreide dossiersamenstelling.pdf 2212Kb., Aanvraag stedenbouwkundige vergunning uitgebreide dossiersamenstelling.doc 122Kb. Aanvraag verkavelingswijziging.pdf 2814Kb., Aanvraag verkavelingswijziging.doc 288Kb. Melding handelingen in of aan gebouwen.pdf 1379Kb., Melding handelingen in of aan gebouwen.doc 2355Kb., Voorbeelddossier veranda 15Mb, pdf. Voorbeelddossier tuinhuis 18Mb, pdf.
Stedenbouwkundige vergunning bouwvergunning Stad Tielt.
Bouwen en verbouwen. Stedenbouwkundige vergunningen en attesten. Stedenbouwkundige vergunning bouwvergunning. Stedenbouwkundige vergunning bouwvergunning. Als u werken uitvoert in het Vlaamse Gewest, is de algemene regel dat u een stedenbouwkundige vergunning aanvraagt. U hebt dus een vergunning nodig als u gaat.

Meldingsplicht voor het bouwen van een tuinhuis bestaat eigenlijk niet meer. Voldoet jouw blokhut niet aan bovenstaande voorwaarden dan heb je een vergunning nodig. Wanneer wel bouwvergunning nodig voor tuinhuis? Voor een eenvoudig tuinhuis zal een bouwvergunning niet snel nodig zijn.
Stedenbouwkundige vergunning Website Bocholt.
Home / Inwoner / Wonen en milieu / Bouwen / Vergunningen / Stedenbouwkundige vergunning. Als je iets wilt bouwen, hetzij een woning, of een tuinhuis, carport of berging, dan kan het zijn dat je hiervoor een stedenbouwkundige vergunning moet aanvragen.
Stedenbouwkundige vergunning Gemeente Alken.
Wanneer heb je geen vergunning nodig? Sinds einde 2010 is er voor een aantal handelingen geen stedenbouwkundige vergunning meer nodig. Indien jouw perceel in een goedgekeurde verkaveling of in een BPA of in een RUP valt, moet je voldoen aan de geldende voorschriften en moet je misschien toch een vergunning aanvragen.
Stedenbouwkundige vergunning bouwaanvraag Gemeente Merelbeke.
U bent hier. Gemeente Merelbeke Bestuur Vergunningen Vergunningen stedenbouw Stedenbouwkundige vergunning bouwaanvraag. Stedenbouwkundige vergunning bouwaanvraag. Als u werken uitvoert in het Vlaamse Gewest, is de algemene regel dat u een stedenbouwkundige vergunning aanvraagt. U hebt dus o.a. een vergunning nodig als u gaat.

Contacteer ons