Resultaten voor bouw en renovatie

bouw en renovatie
 
Reynchemie chemische producten voor de bouw en renovatie.
Licht zijdeglanzende, hoogwaardige dakrenovatieverf op basis van 100% acrylaat. Blijvend elastisch, uitstekende hechtingweer, en UV bestendig, vochtwerend, ademend en kleurecht. Geeft optimale bescherming tegen weersinvloeden, mos en algengroei en zure regen. Buiten toe te passen op verweerde hellende daken voorzien van pannen, leien of golfplaten.
Mattheessens voor bouwen renovatie in Noord Antwerpen.
Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwing of renovatie zowel binnen als buiten, met Mattheessens bvba ligt het gewenste eindresultaat binnen handbereik. Als dynamisch familiebedrijf hebben we de nodige ervaring en kennis om totaalprojecten tot een goed einde te brengen. Wij staan ook paraat om alleen bepaalde onderdelen van het bouwproces voor onze rekening te nemen. We bieden een oplossing op maat voor elke bouwgerelateerde vraag of project. Onze kennis van zaken combineren we met het leveren van topkwaliteit en met oog voor detail. Leidraad in al onze realisaties zijn de wensen en de behoeften van de klant waarmee we doorlopend rekening houden. In 2005 startte Wim Mattheessens zijn eenmanszaak voor bouw en renovatiewerken.
Aannemer voor al uw nieuwbouw renovatie Titeca te Koekelare, West-Vlaanderen.
Algemene Bouw Renovatie Titeca Peter Zonen: uw specialist in algemene bouwwerken renovatie. Vraag uw offerte aan. Uw specialist aannemer voor zowel nieuwbouw als renovatie. Peter Titeca te Koekelare is als aannemer meer dan 25 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwingen.
Het Bouw en Renovatie Team.
Uw bouw / renovatie wordt van A tot Z voor u gepland en uitgevoerd en dit binnen de afgesproken termijn. Wij komen vrijblijvend bij u langs en luisteren naar uw plannen en verwachtingen. Tijdens dit bezoek lichten we onze werkwijze verder toe.
Sfinx.
Hoe werken we? Wij zijn gespecialiseerd in totaalprojecten, waaronder wij verstaan: een reeks aaneengesloten renovatie of verbouwwerken, waar onze troeven qua aanneming, ontwerp en coördinatie ten dienste kunnen stellen van onze klanten en waar we een mooi geheel kunnen creëren.
Mijn bouw en renovatie gids.
Wereldwijd staan de natuurlijke bouwmaterialen en oplossingen van Wienerberger voor esthetiek, comfort, veiligheid en duurzaamheid. De voordeligste badkamerspecialist. GRATIS GIDS Mijn bouw en renovatie Meer dan 250 paginas met praktisch advies over technieken in nieuwbouw en renovatie. Infobuild 2016 All rights reserved.
Filip Maes Bouw en Renovatie.
Gent pianowinkel met lofts nieuwbouw. Wetteren woning verbouwing. Diverse locaties bijzondere architecturale elementen. filip maes bouw en renovatie kerkwegel 31 9230 wetteren tel: 09 366 47 82 filip-maes@skynet.be. filip maes bouw en renovatie kerkwegel 31 9230 wetteren tel: 09 366 47 82 filip-maes@skynet.be.
GLS Bouw: Bouw en renovatie Tuin en terraswerken Groenonderhoud.
Bouw en renovatie. Een gebouw is ontworpen naar zijn gebruik. Maar met de tijd kan die functionaliteit veranderen. Schuren worden woningen. Pastorijen worden appartementen. Woonhuizen worden kantoren. Verbouwen is visueel en technisch gericht op een tweede leven. Duurzaam en energiezuinig.
Bouw en renovatie van publieke en openbare gebouwen Laurenty Group.
Voor de bouw, renovatie en de afwerkingen, beschikt LAURENTY GEBOUWEN over de erkenning Aannemer KLASSE 7 Categorie D Ondercategorie D-1-4. Ontdek hieronder in detail welke diensten wij allemaal kunnen aanbieden. Onze diensten voor de renovatie en de bouw. LAURENTY GEBOUWEN is uw geprivilegieerde algemene aannemer voor de volgende werkzaamheden.:
Bouw En Renovatie-vacatures in Sint-Denijs december 2018 Indeed.com.
Rijbewijs B / BE. Gesponsord 21 uur geleden vacature opslaan. PROJECTLEIDER BOUW EN RENOVATIE WEST EN OOST-VLAANDEREN. Gezien de constante groei zoeken wij een Projectleider Bouw en Renovatie West en Oost-Vlaanderen. Familiebedrijf Bouw Renovatie te Rekkem heeft met haar 80.
Bouw en Renovatie NV Rekkem ETS-Informatics.
Specialisatie per sector. Diensten en ondersteuning. Hardware en netwerken. Referenties Home Referenties Bouw en Renovatie NV Rekkem. Bouw en Renovatie NV Rekkem. Alulim BVBA Opglabbeek. Neem contact op met ETS-Informatics voor bijkomende informatie of een vrijblijvend infogesprek. Software voor KMO.
Bouw en renovatie Stedelijk Onderwijs.
Bouw en renovatie. Bouw en renovatie. Staat van de gebouwen. Het Stedelijk Onderwijs Antwerpen telt 116 scholen, academies en centra. Veel van de schoolgebouwen zijn in minder goede en soms zelfs slechte staat. Ze hebben nood aan vernieuwing zodat ze de doorlichtingen op het vlak van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne kunnen doorstaan.

Contacteer ons