Meer resultaten voor bouw en renovatie

bouw en renovatie
 
Bouw Renovatie Boodts Bvba Twizzi.
Bouw Renovatie Boodts Bvba. Alle beton Metselwerken Alle binnen en buiten schilderwerken Alle afbreekwerken, zowel staalcontructies en gebouwen en/of uitbreken keukene en badkamers Gyprocwerken en schilderklaar maken Leggen van water en gasleidingen Plaatsen Cv, plaatsen vervangen boilers Plaatsen zonnepanelen vooral industrie Leggen van opritten en terrassen Alles qua electriciteit Dakwerken, herstellingen en nieuwe, ook platte daken 4.9 4.
Bouwbedrijf Vandereyt failliet verklaard Made in Limburg.
Een maand nadat bescherming tegen schuldeisers werd aangevraagd, wordt vandaag donderdag het faillissement uitgesproken voor Bouw en Renovatie Vandereyt BRV uit Hasselt. De zaakvoerder heeft de boeken neergelegd omdat de vooropgestelde reorganisatie niet tot de redding van het bedrijf kon leiden.
Bouw Renovatie HLN.
Zonnebeke De gemeente Zonnebeke en aannemer Bouw Renovatie uit Rekkem hebben een regeling getroffen na een geschil. Oorzaak was een betwiste rekening en de. Bisschop zegent nieuwe schoollokalen in. Zwevegem Lode Aerts zegende dinsdag een nieuwbouw van basisschool De Ranke in Vichte in.
Bouw en Renovatie Vandereyt uit Hasselt failliet Bouwkroniek.
De Rechtbank van Koophandel in Hasselt heeft het bekende 82 jaar oude bouwbedrijf Vandereyt uit Hasselt failliet verklaard. Bouw en Renovatie Vandereyt BRV legde de boeken neer omdat de vooropgestelde reorganisatie niet tot de redding van het bedrijf kon leiden.
Vanopdenbosch Bouw Renovatie.
Bij bouwonderneming Vanopdenbosch kan u terecht voor alle bouwwerken van ruwbouw tot afwerking. Wij begeleiden u bij elke stap in het bouwproces. Tevens kan u ook bij ons terecht voor renovatiewerken. Hierbij besteden wij grote zorg aan de energiezuinigheid van uw woning en letten wij op de kleinste details bij het opleveren van de werken.
Hinion BVBA Bouw en Renovatie Deinze.
WELKOM OP DE WEBSITE VAN BOUWONDERNEMING HINION BVBA. Bouwonderneming Hinion heeft meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector, en met de juiste kennis en knowhow van vader op zoon is onze onderneming uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met een persoonlijke aanpak.
Aannemer, Bouwbedrijf West-Vlaanderen Titeca Koekelare.
Algemene Bouw Renovatie Titeca Peter Zonen: uw Aannemer Bouwbedrijf in West-Vlaanderen. Vraag uw offerte aan. Uw specialist aannemer bouwbedrijf voor zowel nieuwbouw als renovatie. Peter Titeca te Koekelare is als aannemer meer dan 25 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw en verbouwingen.
Filip Maes Bouw en Renovatie.
Gent pianowinkel met lofts nieuwbouw. Wetteren woning verbouwing. Diverse locaties bijzondere architecturale elementen. filip maes bouw en renovatie kerkwegel 31 9230 wetteren tel: 09 366 47 82 filip-maes@skynet.be. filip maes bouw en renovatie kerkwegel 31 9230 wetteren tel: 09 366 47 82 filip-maes@skynet.be.
Bouw renovatie offertes prijzen vergelijken LeadAngels.
Asbest laten verwijderen? Vraag uw offertes aan. Zolder laten renoveren? Grond en graafwerken. Kelder laten graven? Regenput graven en plaatsen? Offertes voor uw bedrijf. Ontvang offerte-aanvragen van mensen met interesse in uw diensten / producten. Maak nu uw gratis account aan.
NV BR Bouw en Renovatie Startpagina Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Bekijk meer van NV BR Bouw en Renovatie op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van NV BR Bouw en Renovatie op Facebook. Nieuw account maken. NV BR Bouw en Renovatie. Bouwbedrijf in Rekkem, West-Vlaanderen, Belgium. 4.4 van 5 sterren.
Premies voor renovatie Vlaanderen.be.
Belastingvermindering voor verhuurders die renoveren en hun woning verhuren aan een sociaal verhuurkantoor. Verhuur aan sociaal verhuurkantoor. Btw-tarief van 6% bij renovatie van woningen. 10 jaar oud. Vermindering van de onroerende voorheffing voor ingrijpende energetische renovatie. Vermindering van 50% of 100%.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons