Meer resultaten voor bungalow bouwen

bungalow bouwen
 
Basis pensioen bungalow KS133 Schuurwoning Bouwen.
Dit maakt de woning flexibel en aan te passen aan elk gebruik: nu, maar ook in de toekomst. Elke Finnhouse schuurwoning, loftwoning en bungalow is naar eigen smaak aan te passen, qua ontwerp, indeling, materiaalgebruik, bouwwijze en energiemaatregelen. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de personalisering van uw nieuwe woning.: Duurzaam bouwen met hout.
Bungalow bouwen.
Waar bouwt Gorate Garant Woningen. Heeft u plannen om uw eigen bungalow te bouwen? Gorate Garant Woningen heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het bouwen van bungalows en bouwt ook graag uw bungalow. Het bouwen van een eigen bungalow is niet zomaar iets.
Bungalows bungalow bouwen gelijkvloers Mitula Woning.
Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Bungalow Bouwen Gelijkvloers, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Bungalow Bouwen Gelijkvloers, Bungalow Gelijkvloers Utrecht, Bungalow Gelijkvloers Flevoland. Of probeer eens wat anders met Bungalow Gelijkvloers Zuid Holland, Bungalow Gelijkvloers Woonhuis. Noord Holland 2.
Prefab bungalow bouwen Moderne plattegronden met HUF. Prefab bungalow bouwen Moderne plattegronden met HUF.
Of het nu gaat om het ultramoderne platte dak, met veel vormgevingsruimte in de plattegrond of om het zadeldak met ruimtehoogtes tot aan de onderkant van het dak. Bungalow bouwen moderne plattegronden en een flexibel woonconcept. Bungalow bouwen moderne plattegronden en een flexibel woonconcept.
Huis bouwen onder 100.000 euro Eigenwijs Bouw.
Privacy Cookies Glamping nederland Luxe glamping Wat is glamping Bouwpakket huis Huis zelf bouwen Houtskeletbouw Casco huis laten bouwen Huis bouwen onder 100.000 euro Prefab woning prijs Recreatiewoning kopen Assistentiewoning kopen Mantelzorgwoning regels Mantelzorgwoning in de tuin Duurzaam en energiezuinig huis bouwen Bouwtekening huis.
Bungalows.
Staalframebouw-nederland.nl B41 moderne bungalow met plat dak alles begane grond 1 2 3 4 slaapkamers. Staalframebouw-nederland moderne kubistische bungalow onder architectuur plat dak alles op begane grond B42. B45 mooie moderne platte bungalow met vlak dak ontwerp energiearm bouwen staalframebouw.
Bungalow met 4 slaapkamers, zeezicht en af te bouwen zwembad Cita Magica.
Bungalow met 4 slaapkamers, zeezicht en af te bouwen zwembad. El Paso Vraagprijs: 290.000 k.k. Ruime vijstaande familiebungolow met fantastisch uitzicht op de oceaan en de bergen. Er zijn vier slaapkamers waarvan één grotere met schuifpui naar het circa 36 m2 grote terras.
Moderne bungalow met verbluffend design Imagicasa.
Het doel van Strom Architects was om een functioneel huis voor een bejaard koppel te bouwen, maar één dat abstract design, kunst en functionaliteit perfect met elkaar combineert. De verouderde bungalow uit 1917 op de site werd vervangen door een moderner exemplaar met een prachtig zicht over Durlston Country Park.
Extra verdieping bouwen op bungalow? Casius.be.
Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers. Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres! Eerder aangevraagde offertes voor Extra verdieping bouwen op bungalow.: Extra verdieping bouwen op bungalow. Bestaande woning, type bungalow, ophogen en daardoor extra verdieping maken.
bungalow woonpods Taats Architecten Bouwkundigen.
In onze voorbeelden geven de zwarte geveldelen en robuuste vormgeving de moderne woning een stoere uitstraling, de tot de vloer lopende ramen brengen haar buiten bijna bij u binnen. Bakstenen gevels, plantenbakken en grote dakoverstekken kenmerken natuurlijk de bungalow in jarendertigstijl.
Espace TEAM construct.
Naargelang van uw smaak en uw budget zullen onze architekten u een groot aantal varianten voorstellen, teneinde u een ESPACE villa op maat te bouwen. U ziet uzelf al bij de eerste zonnestralen, comfortabel geïnstalleerd op het terras, of u wijdend aan de geniegte van het tuinieren, terwijl de kinderen in de tuin spelen.
Luxe nieuwbouw bungalow zeezicht Costa Blanca kopen Spanje Specials.
Luxe nieuwbouw bungalow zeezicht Costa Blanca kopen. Costa Blanca Noord. vanaf 465.000 Villa. 165 m2 tot 178 m2 3 slaapkamers 2 badkamers. Voeg toe aan favorieten Print. Laat door ons uw droomvilla/, bungalow bouwen op een kavel met een panoramisch zeezicht.

Contacteer ons