Resultaten voor bungalow bouwen

bungalow bouwen
 
Bungalow te koop in hechtel eksel Onroerend Goed. Immoscoop.
1 50 m 1. Instapklaar gemeubelde bungalow waar men permanent mag wonen. Deze comfortabele gelijkvloerse gemeubelde woning ligt vlakbij een groot natuurgebied, in een rustige woonkern van om en bij de 60 woningen. De woning heeft dubbele beglazing en werd volledig gerenoveerd namelijk vernieuwd dak, leidingen, plafonds, badkamer, slaapkamer, leefruimte, pellet kachel en voordeur. De woning zelf bestaat uit een gezellige leefruimte aansluitend met een open keuken. De badkamer is uitgerust met een ruime inlooopdouche, toilet en wastafel. Verder zijn er nog een berging en 1 slaapkamer.De tuin is omheind, heeft een aangelegd geklinkerd terras en tuinhuis. Klein schrijfgeld voor rechthebbenden Inclusief bouwplannen om nog een extra ruimte 15m2 bij te bouwen binnen de bouwlijn!
10 fantastische budgethuizen.
Deze unieke moderne bungalow valt weg tegen de wolkenlucht met zijn lichte tinten. Deze woning heeft drie slaapkamers en een oppervlakte van in totaal 128 vierkante meter. Op de begane grond bevindt zich een grote woonkamer, een garage voor twee auto's' en een master suite grenzend aan de master bedroom. Let ook op de mooie houten rand op het dak. De architect is Tomasz Sobieszuk. Openen in een nieuw tabblad. Deze foto embedden op mijn website. En ben je overtuigd om zelf een huis te bouwen nu?
Energieneutrale bungalow uit Geraardsbergen is meest duurzaam gerenoveerde woning in Vlaanderen Bond Beter Leefmilieu.
Erik Bulckens en Susan Tanghe, de eigenaars van een energieneutrale bungalow uit Geraardsbergen, zijn de eerste winnaars van de Ecobouwers Renovatiewedstrijd. De wedstrijd is een initiatief van Ecobouwers.be, een website van Bond Beter Leefmilieu over duurzaam bouwen en wonen in Vlaanderen en beloont de meest duurzame, betaalbare en comfortabele renovatie in Vlaanderen.
Basis pensioen bungalow KS133 Schuurwoning Bouwen.
Dit maakt de woning flexibel en aan te passen aan elk gebruik: nu, maar ook in de toekomst. Elke Finnhouse schuurwoning, loftwoning en bungalow is naar eigen smaak aan te passen, qua ontwerp, indeling, materiaalgebruik, bouwwijze en energiemaatregelen. Bekijk de onderstaande links voor meer informatie over de personalisering van uw nieuwe woning.: Duurzaam bouwen met hout.
Thuisbouw.
Onze prijzen behoren tot de laagste binnen de woningbouwsector. ThuisBouw kan zo scherp uw woonhuis bouwen, daar wij zeer efficient kunnen bouwen en geen grote kosten maken. Als familiebedrijf houden wij alles in eigen hand, van het ontwerp tot aan de oplevering. U heeft slechts één aanspreekpunt, van begin tot het einde toe. Daarnaast zijn onze woningen van hoogwaardige materialen gebouwd, waardoor weinig onderhoud nodig is. Onze woningen worden ondermeer met 100% natuurlijke isolatiematerialen uit Duitsland gebouwd. Hierdoor is uw woning nog beter geisoleerd en heeft u geen vochtproblemen. Onze bungalows beginnen al bij 164.900, sleutelklaar. Prefab Bungalows vanaf EUR 144.900., Onze vrijstaande woonhuizen zijn er vanaf 184.900, sleutelklaar. Deze Bungalows en vrijstaande woonhuizen hebben standaard al 10 zonnepanelen in de prijs inbegrepen! Cascobouw al vanaf 122.500, incl btw buitenwanden, geraamte van binnenwanden, ramen en kozijnen, dak met dakpannen zijn inclusief. Exacte prijzen met bouwbeschrijving van het huis kunt u hier op de site aanvragen en worden u kosteloos per mail toegezonden. Type A: de Bungalow.
Bungalow bouwen: 9 handige tips infobron.nl.
Als je zelf niet zoveel tijd hebt om de gehele bungalow te bouwen en/of als je echt helemaal niet handig bent, dan kun je natuurlijk ook een bungalow laten maken door een bedrijf. Je kunt dan vaak zelf ook nog enkele wensen aan het ontwerp toevoegen, waardoor het wel echt jouw bungalow wordt die aan al je wensen voldoet.
Een ruime woning geheel naar uw wensen SelektHuis. Een ruime woning geheel naar uw wensen SelektHuis.
Betrouwbaar uw huis laten bouwen.: korte bouwtijd en een vaste prijs. Gratis Inspiratiegids aanvragen. Direct afspraak maken. Voor het maken van een afspraak en documentatie-aanvragen kunt u telefonisch contact opnemen met onze Verkoop Binnendienst via: 0548 53 75 55. Of mail ons: info@selekthuis.nl.
Bungalow bouwen Als u een bungalow wilt bouwen, dan kunt u dat laten doen door Bouw en Handelsmaatschappij Poppink.
Als u een huis wilt bouwen tegen lage kosten, dan kunt u terecht bij Bouw en Handelsmaatschappij Poppink. Wij gaan voor u aan de slag. Bij het bouwen van huizen laat Poppink zich leiden door de wenden van de klant.
Bungalow bouwen voor een scherpe prijs? Verbouw-Gigant maakt het waar.
Wanneer u een bungalow wilt laten bouwen, dan heeft u bij ons de keuze uit meerdere uitgangsmodellen zoals een bungalow met een garage ernaast of overkapping. Ook hebben we zowel bungalows met een plat dak of juist met hellende daken.
Huis bouwen onder 100.000 euro Eigenwijs Bouw.
Privacy Cookies Glamping nederland Luxe glamping Wat is glamping Bouwpakket huis Huis zelf bouwen Houtskeletbouw Casco huis laten bouwen Huis bouwen onder 100.000 euro Prefab woning prijs Recreatiewoning kopen Assistentiewoning kopen Mantelzorgwoning regels Mantelzorgwoning in de tuin Duurzaam en energiezuinig huis bouwen Bouwtekening huis.
SelektHuis Levensloopbestendige bungalow Kavel Huis.
Hiervoor hadden we een appartement. Een appartement is toch heel wat gemakkelijker, zeker als je regelmatig een aantal weken per jaar naar Spanje gaat. Waarom dan toch een vrij grote bungalow laten bouwen? We vonden het appartement te klein en we misten een tuin.
Bungalow bouwen Finnhouse.
Zeer hoge isolatiewaarde. Een bungalow bouwen besteedt u uit aan Finnhouse, dé expert op het gebied van bouwen in hout sinds 1970. Een houten bungalow ziet er sfeervol uit, is energiezuinig, en er worden vooral duurzame materialen gebruikt tijdens het bouwen.

Contacteer ons