Meer resultaten voor geraamte

geraamte
 
WikijuniorHet: lichaam/Skelet Wikibooks.
3.3 Been en kraakbeen. 3.4 De samenstelling verandert. Soorten botten bewerken. Delen van het skelet bewerken. Bekijk eerst goed hoe het geraamte skelet eruitziet. Je ziet een afbeelding van de voorkant en van de achterkant. Ons skelet bestaat uit enkele grote delen.:
Geraamte Stoelen Zetels 2dehands.be.
stoelen vier stuks. prijs is voor alle vier samen, geraamte van de stoel is hout zwart, bij interesse chat aub. 21 maart 2019 2113: Zottegem Erwetegem. Kinderstoel met houten geraamte. 11 maart 2019 1121: Brugge. 2 x houten geraamte van decoratieve eenzittters.
Geraamte 11 definities Encyclo.
Woord begint met. Woord eindigt op. het geraamte zelfst.naamw.Uitspraak: xramt Verbuigingen: geraamten, geraamtes meerv. 1 geheel van alle botten van het lichaam van een mens of dier Synoniem: skelet een wandelend geraamte een heel magere persoon 2. Gevonden op https//www.woorden.org/woord/geraamte.:
Man vindt geraamte in plaats van truffels in Italiaans bos Bizar HLN.
Bizar Een man zocht in Italië naar truffels, maar ontdekte in plaats daarvan de resten van een menselijk geraamte. De 50-jarige man was in een bos in de buurt van een Bologna op zoek naar truffels, toen hij de lugubere vondst deed.
Synoniemen van geraamte; ander woord voor geraamte synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord.: concept, design, geraamte, klad, kladje, model, opzet, ordinantie, plaatje, plan, planning, project, propositie, schets, suggestie, tekening, voorbereiding, voorstel gebeente zn.: beenderen, beendergestel, doodsbeenderen, geraamte, karkas, skelet karkas zn.: beenderen, geraamte, rif, skelet rif zn.:
Prefabklasjes worden klasjes met een houten geraamte Belfius Smart Belgium.
Vroeger zaten de kinderen in vier prefabconstructies. Sinds drie jaar hebben ze vier nieuwe klasjes met een houten geraamte. Die techniek is niet alleen milieuvriendelijk, maar verkort ook de duurtijd van de werken omdat de structuur vooraf gemonteerd wordt in het atelier.
Nieuw tuincentrum blijft nog jaren geraamte: Ik" voel me bed. Herent Het Nieuwsblad.
Nieuw tuincentrum blijft nog jaren geraamte: Ik" voel me bedrogen door gemeentebestuur." 08/08/2018 om 0257: door Ruben De Keyzer. Het bouwsel op het kruispunt van de Lindenstraat en de Mechelsesteenweg: wordt dit ooit een tuincentrum? Op het kruispunt tussen de Lindenstraat en de Mechelsesteenweg in Herent staat het frame van wat een nieuw tuincentrum had moeten worden.
menselijk menselijk geraamte geraamte Zoeken Zoeken Leermiddelen Leermiddelen KlasCement. KlasCement. vlaanderen-logo.
Op deze site vind je filmpjes, interactieve lessen, extra informatie en werkbladen in verband met het geraamte en het zenuwstelsel. Leerlingen kunnen zelfstandig met de site aan de slag, maar de leerkracht kan de filmpjes ook in verschillende delen. 10 17 5085.
Schooltv: Geraamte Je geraamte bestaat uit botten.
Het geraamte, ook wel skelet genoemd, bestaat uit zon 200 verschillende botten. Al je botten samen noem je het geraamte. Botten zorgen voor je stevigheid. Zonder geraamte zou je niet kunnen staan. Ook beschermen botten kwetsbare organen. Schedelbeenderen beschermen de hersenen.
WO NATUUR.
Schooltv: De mens Geraamte.
Skelet of geraamte. Aan de hand van modellen, animaties en röntgenopnamen zien we hoe ons geraamte is opgebouwd en wat de functie ervan is. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt. Bewaar je favoriete video's' en kijk later.
geraamte vertaling Nederlands-Frans.
Vertaling van geraamte. geraamte, karkas, skelet zn. squelette m le. Hij lijkt wel een skelet. Il a l'air' d'un' squelette. gebint o, stelling v, geraamte, getimmerte, timmerwerk zn. charpente v la. Gerelateerd aan geraamte. karkas skelet gebint stelling getimmerte timmerwerk.

Contacteer ons