Resultaten voor ecologisch bouwen

ecologisch bouwen
 
BAST Bio-ecologisch bouwen en wonen, architectuur, stabiliteit technieken.
Ecologisch bouwen is geen stijl en dat willen we vermijden. Ecologisch bouwen biedt het juiste kader om boeiende architectuur te maken die mensen kan beroeren en inspireren. We creëren vernieuwende architectuur door een antwoord te bieden op de ecologische en sociale vraagstellingen.
Opleiding Bio-ecologisch bouwen VIBE.
Deze opleiding is een samenwerking tussen Hogeschool Odisee, KU Leuven faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen en VIBE. Erik Rombaut, Alexis Versele KU Leuven, Bart Humbeeck VIBE, Trui Maes CLT Gent, Els Willems, Els Huigens Fris in het Landschap, Hein Lapauw, Guido Stegen, Luc Stijnen, Hubert Froyen, Sabine Miedema, Luc Eeckhout, Martijn Vyncke Projectingenieur Energie en Comfort, Mieke Vandenbroucke VIBE, Jan Van de Gracht Tintelijn, Bart Holvoet directeur FSC, Dirk Andelhofs VIBE, Ann Baert, Henk Van Aelst ecologisch architect, Nic Geeraert, Vivan Oltheten GezondPlus, Romy Van Gaever WTCB, Bruno Deraedt VIBE, Phlippe Van de Velde OVAM, Jan Cappelle KU Leuven, Dirk Knapen Zero Energy Solutions, Lieven De Molder, Catherine Lootens KU Leuven, Kris Bruneel BBouwadvies, Jelle Laverge, Wouter Hilderson Pixii, Damien Trigaux KU Leuven, Bert Baeyens Ir.
9 op 10 vindt ecologisch bouwen te duur Gazet van Antwerpen.
We willen wel meer aan het milieu denken bij een verbouwing of het bouwen van ons eerste huis, maar we worden daarbij vooral afgeschrikt door het hoge kostenplaatje van al die groene alternatieven. Volgens Agoria is het dan ook noodzakelijk dat er meer betaalbare oplossingen komen om toch ecologisch uit de hoek te komen tijdens het bouwproces.
Ecobouwer BEN-woningen: bouwbegeleiding bij ecologisch bouwen Torhout West-Vlaanderen.
Dat is ons concept. Onze natuur heeft een steuntje in de rug nodig, daarom bouwen wij enkel ecologisch. Omdat we binnen 40 jaar ook nog moeten kunnen genieten, bouwen wij oerdegelijke woningen. Het moet ecologisch zijn, maar het moet ook betaalbaar blijven.
Ecologisch bouwen Roofland bouwmaterialen dak / dakbedekking.
Wat houdt ecologisch bouwen precies in? Het concept ecologisch bouwen heeft al veel inkt doen vloeien. Het heeft alles te maken met een wereld die meer begaan is en proactiever omgaat met de klimaatveranderingen en de broeikasgassen, met het respect voor fauna en flora, en met een wereld die een groter engagement van de tussenpersonen vraagt op het vlak van de luchtvervuiling en dergelijke meer.
Waarom een ecologisch huis bouwen? Sibomat.
Om te voorkomen dat uw woning binnen enkele jaren achterhaald is, loont ecologisch bouwen dus absoluut de moeite. Hoe kan ik ecologisch bouwen? Een van de beste manieren om een ecologisch huis te bouwen, is door de te kiezen voor houtskeletbouw.
Natuurlijk Bouwen Ecologisch bouwen met duurzame materialen Natuurlijk Bouwen.
Natuurlijke materialen kies je omdat je zorg wil dragen voor jezelf, je omgeving en het milieu. Natuurlijk bouwen kies je voor een kwaliteitsvolle afwerking met oog voor detail. Op onze website krijg je een overzicht van onze activiteiten en realisaties.
Ecologisch bouwen UZ Leuven.
Health Sciences campus. Home Diensten UZ Leuven bouwt voor u Nieuws Ecologisch bouwen. Ontwerp nieuwbouw vrouw en kind. Wit met groen accent. Inspelen op ecologie en duurzaamheid ligt in een ziekenhuis niet altijd voor de hand. Toch levert UZ Leuven grote inspanningen, bijvoorbeeld op vlak van energie, afvalwater en isolatie.
Bouwadvies voor duurzaam en ecologisch bouwen GAOZ Woonbeleid.
Premies en voordelen. Bouwadvies voor duurzaam en ecologisch bouwen. Ga je bouwen of verbouwen en wil je informatie of advies over duurzaam of ecologisch bouwen en wonen? Voor vrijblijvend bouwadvies kan je terecht bij een adviseur van Steunpunt Duurzaam Bouwen.
Bio-ecologisch bouwen in enkele stappen Flashmagazine.be.
Het begint allemaal met Het Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch bouwen en wonen, kortom VIBE. Het label staat garant voor iedereen die bio-ecologisch bouwt. Maar wat betekent bio-ecologisch bouwen dan precies? Bio-ecologisch bouwen berust op één groot principe: gezond wonen in een huis dat het milieu geen schade toebrengt.
Homepage Ecomat.
speciaalhandel bouwmaterialen voor duurzaam ecologisch gezond bouwen en wonen. vind ons op. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Ontvang de nieuwsbrief. bio producten in biobased verpakking. Onze huisleverancier Galtane begint met de introductie van verantwoorde verpakkingen voor enkele van zijn natuurproducten.
Is ecologisch bouwen ook duurder? bouwenwonen.net.
Daarnaast is het een investering in de toekomst: de overheid legt steeds strengere energievoorwaarden op aan nieuwbouwwoningen, en ecologisch bouwen zit in de lift. Vandaag is ecologisch bouwen misschien nog niet de norm, maar over enkele jaren zal het dat wel zijn.

Contacteer ons