Meer resultaten voor ecologisch bouwen

ecologisch bouwen
 
Ecologisch bouwen De Meiboom Algemene aannemerswerken.
We trachten zoveel mogelijk ecologisch te bouwen. Zonder daarin fanatiek te willen zijn. De uiteindelijke beslissing ligt bij bouwheer en architect. Maar we helpen graag om zoveel mogelijk duurzame keuzes te maken. Het palet aan materialen, technieken en toepassingen dat we daarbij voorstellen is op maat van elk project afzonderlijk.
Bio-ecologisch bouwen: Hoe vriendelijk kun je verbouwen? Habitos. Habitos logo.
Verwacht ook dat micro-wkks op basis van biomassa houtpellets, gas van compost of zelfs waterstofcellen, binnen een paar jaar haalbaar zullen zijn. Met al deze mogelijkheden in het achterhoofd moet het voor een beetje milieubewuste verbouwer of verbouwer toch relatief gemakkelijk zijn op een meer milieuvriendelijkere manier te verbouwen. Lees ook onze dossiers bio-ecologisch bouwen en duurzaam bouwen.
Ecologisch bouwen Woodville Design.
Een gebouw moet decennialang meegaan en voorzien worden op veranderingen op lange termijn, op de noden en ambities van de gebruikers, zowel de huidige als de toekomstige. Want enkel als een gebouw blijvend gewaardeerd wordt, kan het blijven bestaan. En zo is duurzaam bouwen en ecologisch bouwen toekomstgericht bouwen.
Bouwadvies voor duurzaam en ecologisch bouwen GAOZ Woonbeleid.
Premies en voordelen. Bouwadvies voor duurzaam en ecologisch bouwen. Ga je bouwen of verbouwen en wil je informatie of advies over duurzaam of ecologisch bouwen en wonen? Voor vrijblijvend bouwadvies kan je terecht bij een adviseur van Steunpunt Duurzaam Bouwen.
9 op 10 vindt ecologisch bouwen te duur Gazet van Antwerpen.
We willen wel meer aan het milieu denken bij een verbouwing of het bouwen van ons eerste huis, maar we worden daarbij vooral afgeschrikt door het hoge kostenplaatje van al die groene alternatieven. Volgens Agoria is het dan ook noodzakelijk dat er meer betaalbare oplossingen komen om toch ecologisch uit de hoek te komen tijdens het bouwproces.
3 dingen die je moet weten over ecologisch bouwen en verbouwen Zimmo.
Ecologisch bouwen is het sleutelwoord van het moment en daar zijn we meer dan blij mee! Maar hoe ecologisch is dat ecologisch bouwen en verbouwen nu echt wel? Hoe kan je zeker zijn dat jouw nieuwe huis wel zo duurzaam gebouwd is als de aannemer beweert?
Waarom een ecologisch huis bouwen? Sibomat.
Om te voorkomen dat uw woning binnen enkele jaren achterhaald is, loont ecologisch bouwen dus absoluut de moeite. Hoe kan ik ecologisch bouwen? Een van de beste manieren om een ecologisch huis te bouwen, is door de te kiezen voor houtskeletbouw.
Homepage Ecomat.
Genk 089/51 95 95. Zoersel 03/384 19 07. Genk Meeënweg 7 Genk Zuid Zone 13. 32 0 89 51 95 95. St Antonius-Zoersel KMO-zone Kwikaard 108. 32 03 384 19 07. speciaalhandel bouwmaterialen voor duurzaam ecologisch gezond bouwen en wonen.
Gezond en milieuverantwoord bouwen en wonen VIBE.
3 september 2000: 2200.: VIBE-congres: De gezonde en veerkrachtige gemeente. 1 oktober 0900: 2 oktober 1700.: Opleiding: Circulair bouwen. 6 oktober 0900: 1700.: Bekijk alle Evenementen. VIBE vzw ontvangt steun van. Laurens Marysse 2020-06-26T0913170200: Breng verticaal groen in je leven.
Ecologisch bouwen UZ Leuven.
Health Sciences campus. Home Diensten UZ Leuven bouwt voor u Nieuws Ecologisch bouwen. Ontwerp nieuwbouw vrouw en kind. Wit met groen accent. Inspelen op ecologie en duurzaamheid ligt in een ziekenhuis niet altijd voor de hand. Toch levert UZ Leuven grote inspanningen, bijvoorbeeld op vlak van energie, afvalwater en isolatie.
Ecologisch bouwen? Sri Lankas toparchitect Geoffrey Bawa deed het al in de sixties De Morgen. Deel dit artikel.
Geoffrey Bawa kreeg de opdracht tot het bouwen van een nieuw parlementsgebouw van de president in hoogsteigen persoon, én carte blanche. Het hele gebouw behelst een groot centraal paviljoen voor de parlementaire debatten, omringd door vijf communicerende paviljoenen. Bawas droom was een warm monument neer te zetten waarin de mensen hun vertegenwoordigers konden ontmoeten.
ecologisch bouwen.
Etienne Hoeckx is één van de eerste bio-ecologische architecten in Vlaanderen vanaf 1979 In die beginjaren was het een item dat weinigen beroerden. Nu kunnen we constateren dat ecologisch bouwen een algemeen erkend streven is. Daar kunnen we alleen maar blij over zijn.

Contacteer ons