Zoeken naar ecologisch bouwen

ecologisch bouwen
 
Bio-ecologisch bouwen, duurzaam en allergievrij wonen Architecten Atelier Archi4 Antwerpen.
Stro is een afvalproduct van de voedingsindustrie, overal voorradig in Zuid-België en Frankrijk, dus ecologisch want nagroeibaar. De balen zijn eigenlijk grote natuurlijke bouwstenen, het is een makkelijke manier om zelf te bouwen en bepleisterd bieden ze een zeer goede isolatiewaarde.
Bouwadvies voor duurzaam en ecologisch bouwen GAOZ Woonbeleid.
Premies en voordelen. Bouwadvies voor duurzaam en ecologisch bouwen. Ga je bouwen of verbouwen en wil je informatie of advies over duurzaam of ecologisch bouwen en wonen? Voor vrijblijvend bouwadvies kan je terecht bij een adviseur van Steunpunt Duurzaam Bouwen.
Bio-ecologisch bouwen HOTA.
Bio-ecologisch bouwen is energie en waterbesparend bouwen met zo weinig mogelijk petrochemische materialen of schadelijke stoffen in en rond het gebouw, rekening houdend met de draagkracht van de aarde en met de gerechtvaardigde behoeftes van huidige en toekomstige generaties wereldwijd definitie Vibe.
Opleiding Bio-Ecologisch Bouwen VAi Vlaams Architectuurinstituut.
Het postgraduaat is een aanvullende opleiding voor professionelen in de bouw en de milieusector die zich verder willen ontwikkelen via een geïntegreerde behandeling van alle thema's' binnen kader duurzaam bouwen en wonen. Meer info vindt u op de website van KaHo Sint-Lieven.
Ecologisch bouwen JNM.
Je bent niet ingelogd. Geïnteresseerd in op een natuurlijke en ecologische manier te bouwen of geniet je gewoon graag van de helende krachten van het bos of zoek je nog een leuke activiteit om je weekend te vullen? Of lees je gewoon heel graag tekstjes?
Bouwen met bio-ecologische bouwmaterialen.
Bij Ecostore zijn we er alvast van overtuigd dat onze materialen in de toekomst op steeds meer bijval en interesse zullen kunnen rekenen. Voor al uw vragen over ecologisch bouwen, contacteer ons gerust. Raadpleeg ook eens de brochure voor bewust duurzaam bouwen.
Relic Rock House Ecologisch bouwen op een rotsachtige ondergrond Vanhaerents Magazine.
Relic Rock House Ecologisch bouwen op een rotsachtige ondergrond. Van Vanhaerents 05/07/2012. T Groen Kwartier Antwerpen. De Waterkant Rumst. Dunes Du Golf Wimereux. Militair Hospitaal Oostende. Vanhaerents Development wordt CAAAP. Waarom Yellow Sky deze zomer dé publiekstrekker wordt van Zwevegem!
Ecologisch bouwen met kalkhennep.
Gezond leven in een aangenaam en duurzaam huis met kalkhennep. Hemp in a box biedt betaalbare en praktische oplossingen voor iedereen die wil wonen of werken in een ecologische en duurzaam gebouw zonder in te boeten op esthetiek, comfort of functionaliteit.
Ecohousing: Bio-Ecologisch Architect Hugo Vanderstadt Aanbod: Energiezuinig bouwen.
Gezond bouwen en wonen. Feng Shui ontwerp. Als je een energiezuinige woning wil moet je op een aantal dingen letten.: verstandig naar het zuiden oriënteren zonder oververhitting. warmte opslaan om de zon-arme perioden te overbruggen. vocht buiten houden droogbouw. zuinig en ecologisch verwarmingssysteem toepassen. Wat is ecologisch en gezond isoleren?
Gemeente Maasmechelen Bio-ecologisch bouwen.
VIBE vzw Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen informeert over gezond en milieuverantwoord bouwen en wonen. Alle onderwerpen komen op hun website aan bod: niet alleen energie en waterbesparing, maar ook ruimtegebruik, ecologische stedenbouw en gezonde bouwmaterialen. Dit vanuit het standpunt van gezondheid én milieu.
BAST Bio-ecologisch bouwen en wonen, architectuur, stabiliteit technieken.
Ecologisch bouwen is geen stijl en dat willen we vermijden. Ecologisch bouwen biedt het juiste kader om boeiende architectuur te maken die mensen kan beroeren en inspireren. We creëren vernieuwende architectuur door een antwoord te bieden op de ecologische en sociale vraagstellingen.
Ecologisch bouwen met hout: 3x besparen.
Ringlaan 62, 2240 Zandhoven. Ecologisch bouwen met hout: 3x besparen. Bouwen met hout, dat doe je niet alleen voor de karakteristieke en sfeervolle uitstraling. De praktische voordelen zijn natuurlijk mooi meegenomen, maar ook financieel gezien is hout, wel, uit het juiste hout gesneden.

Contacteer ons