Op zoek naar houten huis bouwen?

houten huis bouwen
 
Houten huis bouwen Loggs Houtbouw.
Wonen in een houten huis is vaak een droom die uitkomt. In de winter zijn de houten huizen aangenaam warm en zomers heerlijk koel. Het proces van een houten huis bouwen ziet er heel anders uit dan bij een stenen huis.
Waarom een ecologisch huis bouwen? Sibomat.
De energiekosten in een ecologisch huis zijn aanzienlijk lager. Bovendien betekent de investering in ecologische materialen dat uw woning ook voldoet aan de normen van de toekomst, waardoor uw woning op termijn haar waarde behoudt. Gebruikmaken van natuurlijke materialen, zoals hout, bij het bouwen van uw woning heeft niet alleen een effect op het milieu, maar ook op de hoeveelheid vocht in uw woning. Bouwen met hout betekent immers droog bouwen. Doordat uw woning van in het begin droog is, is ze bijgevolg gezond. De stabiele luchtvochtigheid in een houten woning beperkt zelfs de activiteit van schimmels, huisstofmijt, bacteriƫn en virussen.
Houten woning laten bouwen Wonen en Leven in Frankrijk.
Houten woning laten bouwen. Home Forums Bouwen, verbouwen en klussen in Frankrijk Houten woning laten bouwen. Dit onderwerp bevat 19 reacties, heeft 6 stemmen, en is het laatst gewijzigd door. ouwegrijze 3 jaren, 8 maanden geleden. 1 juni 2014 om 1346: 200224. Ik woon al 7 jaar in het noorden van de Lot in de middle of nowhere. Ik wil een nieuw en goed geisoleerd huis laten bouwen.
Massief houten huizen La Casa specialist in houten woningen.
Dan zit je hier goed! Gaat uw voorkeur naar massieve houten woningen kies dan voor de professionaliteit van La Casa. Hieronder vindt u heel wat voorbeelden van exclusieve houten woningen die wij hebben gerealiseerd. Massief houten huizen. La Casa is gespecialiseerd in het bouwen van massief houten woningen.
Zoveel kost een huis met een houtskelet.
Het bouwen zelf gaat snel vooruit en een huis met een houtskelet isoleert goed. Maar hoe zit het nu met het prijskaartje? Naast de snelheid van de constructie en de hoge isolatiewaarde een houten huis regelt de vochtigheid binnenin op een natuurlijke manier, is er nog een ander groot voordeel verbonden aan het bouwen van een huis met een houtskelet.
Massieve houtbouw of houtskeletbouw: MI CASA.
Bouwen met massief hout levert tal van voordelen op. Het gaat bijvoorbeeld dubbel zo snel als bij traditionele woningbouw in steen omdat de droogtijd wegvalt. In 4 tot 6 maanden is uw houten woning volledig afgewerkt. Maar in de praktijk geven vooral de esthetische voordelen de doorslag, want zeker een huis gebouwd in massief hout oogt apart, charmant en exclusief.
HOUTEN HUIZEN www.vkwoodmaterials.be.
Aantal keer getoond.: HOUTEN HUIZEN ALS WONING. In deze categorie van houtbouw vind u alle woning voor hele jaar door. DE VOORDELEN VAN BOUWEN IN HOUT. Duurzaam en oerdegelijk. Uiterst flexibel bouwen. Technologie van houten huis logs, balken met groef, bewerkt.,
Houtskeletbouw BEN Woningen 3bouw.
Een dikke isolatielaag Rockwool van 140 mm wordt aangebracht tussen de houten steunstijlen. Door deze isolatie beschikt de woning over een zeer lage thermische inertie en warmt ze zeer snel op. Tevens wordt de ganse woning in de spouwruimte nog eens ingepakt met een ademende spouwplaat van 100 mm zodat koudebruggen worden uitgesloten. De doorgedreven isolatie laat u aanzienlijk besparen op uw energiefactuur. Het K-peil van de meeste woningen bevindt zich rond of lager dan het K-peil van een lage energiewoning / BEN-woning. Door de droge bouwmethode is er weinig of geen bouwvocht aanwezig in uw woning. Hierdoor is het mogelijk de woning meteen te schilderen en onmiddellijk in gebruik te nemen. Het opbouwen van een 3bouw houtskeletwoning is minder afhankelijk van de weersomstandigheden. De woning kan op een week tijd wind en waterdicht zijn en is dus gevrijwaard van regen. Niet alleen het energiezuinige aspect maakt bouwen in houtskelet economisch aantrekkelijk, ook de korte bouwtermijn korte duur van het samenvallen van afbetaling lening en huur en de eventueel minder zware funderingsvoorzieningen bij weinig draagkrachtige gronden kunnen het algemeen kostenplaatje aanzienlijk verlagen.
WoodVille design Houtbouw woningen, uniek design.
Waarom Woodville Design. Onze WoodVille woningen. Waarom onze Wood-panel huizen. Hout en houtsoorten. Ramen, deuren en kleuren. Bestelling en levering. Waarom onze blokhutten. Individueel en modulair. Hout en houtsoorten. Waarom gelamineerd hout. Bestelling en levering. Nulenergie, passief of energiezuinige woning.
Welkom bij Equilibrium architecten.
Maar feit is dat hout al een warm materiaal op zichzelf is waardoor het zich uitermate leent om koudebrugvrij te bouwen. In Duitsland leerden we tientallen jaren geleden al hoe een houten woning geconcipieerd kon worden met een isolatieniveau waar wij als energiebewust architect hier van droomden, maar waar de gemiddelde kandidaat-bouwer in Belgiƫ niet wakker van lag.
Houten woningen.
Door ervaring kunnen wij u adviseren welke houtsoort u kunt gebruiken voor de door u gewenste uitstraling.Uw wens voor een houten droomwoning is dus dichterbij dan u denkt! Groen bouwen met een kleine ecologische voetafdruk. Door de huidige levensstijl is er veel CO2 uitstoot. Door onze grote ecologische voetafdruk nemen de voorraden in deze aarde snel af. Met name bij de productie van een traditionele betonnen woning wordt er veel CO2 uitgestoten. Natuurlijk moet er op de aarde gebouwd worden om de mensen te huisvesten. Maar we kunnen wel proberen om dit met zo min mogelijk CO2 uitstoot te realiseren. Onderzoek heeft uitgewezen dat de uitstoot van broeikasgassen bij de productie van huizen met stalen en betonnen frames respectievelijk 26% tot 31% hoger is dan bij huizen met houten frames. Hetzelfde onderzoek toonde ook aan dat de ecologische voetafdruk van stalen en betonnen huizen groter was en dat deze bovendien meer luchtverontreinigende stoffen uitstootten dan de huizen met houten frames. Wanneer u het huis helemaal van hout vervaardigd is dit verschil natuurlijk nog groter!
houten woningen Ecobouwers.be.
Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 1 mag men volledige houten woningen bouwen in het Vlaamse gewest. 2 wie woont er in een houten woning, waar moeten wij op letten bij het bouwen van een houten huis.

Contacteer ons