Zoeken naar houten huis bouwen

houten huis bouwen
 
Massief houten huizen La Casa specialist in houten woningen.
Dan zit je hier goed! Gaat uw voorkeur naar massieve houten woningen kies dan voor de professionaliteit van La Casa. Hieronder vindt u heel wat voorbeelden van exclusieve houten woningen die wij hebben gerealiseerd. Massief houten huizen. La Casa is gespecialiseerd in het bouwen van massief houten woningen.
Welkom bij Equilibrium architecten.
Maar feit is dat hout al een warm materiaal op zichzelf is waardoor het zich uitermate leent om koudebrugvrij te bouwen. In Duitsland leerden we tientallen jaren geleden al hoe een houten woning geconcipieerd kon worden met een isolatieniveau waar wij als energiebewust architect hier van droomden, maar waar de gemiddelde kandidaat-bouwer in België niet wakker van lag.
Massieve houtbouw of houtskeletbouw: MI CASA.
Bouwen met massief hout levert tal van voordelen op. Het gaat bijvoorbeeld dubbel zo snel als bij traditionele woningbouw in steen omdat de droogtijd wegvalt. In 4 tot 6 maanden is uw houten woning volledig afgewerkt. Maar in de praktijk geven vooral de esthetische voordelen de doorslag, want zeker een huis gebouwd in massief hout oogt apart, charmant en exclusief.
Home Van Hauwaert.
Poolhouses en houten constructies. Hout kan ook het bouwmateriaal zijn van meer dan je huis alleen. Hout kan ook gebruikt worden voor tal van bijconstructies, zoals voor een poolhouse, een tuinhuis of een carport. Bouwgronden te koop in de Belgische provincie Luxemburg. Wij kunnen op deze percelen woningen bouwen in houtskeletbouw, waarbij de materialen van hout, crepie of steen kunnen zijn.
Prefab containerwoningen l Modulaire woningen op uw maat.
Buitenafwerking: veel meer dan hout. Kiezen voor prefab houtskeletbouw betekent niet dat u per definitie een houten prefab huis laat bouwen. Qua afwerking zijn de mogelijkheden legio: vezelcementplaat, crepi, trespa, e-board, tectiva eternit, larson/composiet of traditionele baksteen het kan allemaal!
WoodVille design Houtbouw woningen, uniek design.
Waarom Woodville Design. Onze WoodVille woningen. Waarom onze Wood-panel huizen. Hout en houtsoorten. Ramen, deuren en kleuren. Bestelling en levering. Waarom onze blokhutten. Individueel en modulair. Hout en houtsoorten. Waarom gelamineerd hout. Bestelling en levering. Nulenergie, passief of energiezuinige woning.
Sleutel op de deur Stonehouse.
Om u van onze kwaliteit te overtuigen nodigen we u graag uit op één van onze werven of in één van de gerealiseerde woningen. 2003 Cordemans François Groeneweg 216 Overijse. 2003 Huart Stockx Solveldweg 3 Attenrode Wever. 2003 Temmerman Hasseltsebaan 119 Deurne Diest.
Houten woningen.
Door ervaring kunnen wij u adviseren welke houtsoort u kunt gebruiken voor de door u gewenste uitstraling.Uw wens voor een houten droomwoning is dus dichterbij dan u denkt! Groen bouwen met een kleine ecologische voetafdruk. Door de huidige levensstijl is er veel CO2 uitstoot. Door onze grote ecologische voetafdruk nemen de voorraden in deze aarde snel af. Met name bij de productie van een traditionele betonnen woning wordt er veel CO2 uitgestoten. Natuurlijk moet er op de aarde gebouwd worden om de mensen te huisvesten. Maar we kunnen wel proberen om dit met zo min mogelijk CO2 uitstoot te realiseren. Onderzoek heeft uitgewezen dat de uitstoot van broeikasgassen bij de productie van huizen met stalen en betonnen frames respectievelijk 26% tot 31% hoger is dan bij huizen met houten frames. Hetzelfde onderzoek toonde ook aan dat de ecologische voetafdruk van stalen en betonnen huizen groter was en dat deze bovendien meer luchtverontreinigende stoffen uitstootten dan de huizen met houten frames. Wanneer u het huis helemaal van hout vervaardigd is dit verschil natuurlijk nog groter!
houten woningen Ecobouwers.be.
Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 1 mag men volledige houten woningen bouwen in het Vlaamse gewest. 2 wie woont er in een houten woning, waar moeten wij op letten bij het bouwen van een houten huis.
Een nieuwe woning bouwen Vlaanderen.be.
Kent u de normen waaraan een nieuwbouwwoning moet voldoen? Of weet u wanneer een veiligheidscoördinator moet aangesteld worden op de werf? U kunt eerst een bouwgrond kopen en er nadien een woning op bouwen. Op het bouwen van een nieuwe woning betaalt u 21% btw.
MILIEUVRIENDELIJK BOUWEN Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Appartementsbouw op maat. DE VERNIEUWENDE MODERNE ARCHITECTUUR. HUIS BOUWEN ARCHITECT GRUWEZ VOOR HUIZEN BOUW OP MAAT. AMBACHTELIJK HUIS BOUWEN. DROOMHUIZEN OF DROOMHUIS BOUWEN. NIEUW HUIS BOUWEN KOSTPRIJS. LUXE VILLA WONING BOUWEN. LUXE VILLA ONTWERPEN. Bijna energieneutraal bouwen BEN woning bouwen.
Home extensions bijgebouwen op maat West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Producten Wood Arts.
Een garage, een modern tuinhuis, een landelijk schuurtje of een heuse uitbreiding. Wood Arts heeft hiervoor een ongebreideld scala aan home extensions in huis. Bouwen met hout is immers een uitdaging. Wij leveren uw houten aanbouw op maat, zowel voor de renovatie van een bestaand gedeelte van de woning, als voor het bouwen van uw home extension.

Contacteer ons