Meer resultaten voor chalet bouwen

chalet bouwen
 
Village Les Bois dOurthe Benieuwd naar onze vastgoedprojecten? Bricks Leisure.
Village Les Bois D'Ourthe' Een vernieuwend concept in de Belgische Ardennen waarbij we te midden van een ongerept loofbos moderne, strak ingerichte chalets bouwen. Hun hedendaagse vormgeving is een lust voor het oog, en bovendien zijn de chalets heel milieubewust opgebouwd.
Te Koop MAISONS CHALETS D'ARDENNES.'
Wij bieden u dit chalet aan op een zeer aangename en rustige plek tussen Hotton en Barvaux 10min van Durbu. Wij bieden u dit chalet aan op een zeer aangename en rustige plek tussen Hotton en Barvaux 10min van Durbuy.
EEN HUIS BOUWEN Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Een huis bouwen, modern of klassiek bouwen is voor de meeste mensen de grootste uitgave van hun leven. Als je zeker wil zijn dat alles gerealiseerd wordt naar uw wens zit je bij architectenbureau Frank Gruwez aan het goede adres.
Chalet als woning Bouwinfo.
Om niet te blijven geld buiten smijten en ons deftig te kunnen settelen in een stekje waar we in kunnen blijven wonen en ons in gelukkig voelen, zouden we graag een lapje grond kopen en gaan bouwen. Onderandere om de kosten te drukken, maar ook omdat we dat gewoon graag zien, zouden we graag een chalet willen bouwen met alles op het gelijkvloers.
Chalet of stacaravan op maat Nijkerks Chalet Centrum.
Nijkerks Chalet Center heeft al vele jaren ervaring in het bouwen van chalets door heel Nederland. U kunt uw chalet geheel naar uw wens samenstellen. Een chalet is vaak meer een tweede huis. Alle wensen in de uitvoering van nieuw te bouwen chalets zijn bespreekbaar.
Houten chalet bouw.
Het bouwen van houten chalets en houtskeletbouw is in de Scandinavische landen veel gebruikelijker dan in Nederland. Wel zien we dat steeds meer mensen een houten chalet als woonhuis kiezen. Het heeft vele voordelen ten opzichte van de traditionele bouw. Een houten chalet als woonhuis iets voor u?
skeletbouw bouw chalet te huur ardennen.
chalet te huur ardennen. zelf houten huis bouwen. chalet ardennen huren. onderaannemers gezocht bouw. Vakantiehuizen Ardennen Luxemburg huren? Zoek en vind het op www.belgie-vakantiehuis.be. Bed and breakfast. Vakantiewoning Chalet Appartement Bed and breakfast Vakantie appartement Bijzondere overnachtingen Vakantieparken Bungalow Stacaravan Tenthuis Strandhuis Boot.
Bio-ecologische chalet met een circulaire waterhuishouding Ecobouwers.be.
Met zijn ovale vorm, de kastanje leitjes, het grasdak en de verzonken nulpas streeft deze bescheiden woning een mooie integratie in zijn natuurlijke omgeving na. We creƫerden een bio-ecologische chalet met een circulaire waterhuishouding: Het regenwater wordt gezuiverd in een lavafilter, begroeid met inlandse moerasplanten.
Chaletbouw La Casa Kies voor exclusiviteit en duurzaamheid.
La Casa bouwt niet alleen nieuwe chalets, maar voorziet oudere chalets ook van een modernere toets. Wilt u een chalet laten bouwen? Contacteer ons voor meer info of een afspraak bel: 0032 0 476 97 41 68 of stuur een mail naar: dirk@lacasahoutbouw.be.
Chalet kopen Drenthe Chaletbouw Havelte.
Onze prachtige chalets worden met de hand gemaakt, zijn wintervast voldoen door persoonlijke uitbreidingen aan uw wensen. Of u nu een comfortabele, ruime, luxe of basis chalet wilt kopen: Chaletbouw Havelte bouwt voor elk wat wils! Chalet kopen: wij bouwen wat u in gedachten heeft.
permanent wonen in chalet JuridischForum.be.
Er zijn dieren en natuur, en dat kan wel geschaad worden door de chalet. Er zijn daarom ook strenge regels voor dingen bouwen buiten woonzone, omdat los van industriegebied en dergelijke die worden beschouwd als gebied met natuurwaarde, of gebied voor landbouw.
Prefab chalet prijzen kosten.
Bijvoorbeeld als extra bergruimte voor uw tuinmeubelen of tuinspullen. Een chalet kan uitgezocht worden in een catalogus en direct in uw tuin gebouwd worden. Bespaar al het werk om zelf een chalet te bouwen en kies voor de prefab bouwmethode.

Contacteer ons