Op zoek naar duurzaam bouwen?

duurzaam bouwen
 
Duurzaam bouwen verbouwen Gemeente Brecht.
Duurzaam bouwen vanaf 2020.
Jump to footer navigation. Duurzaam bouwen vanaf 2020. Duurzaam bouwen vanaf 2020. De Belgische Gewesten hebben reeds enkele jaren eisen inzake de Energieprestatie van Gebouwen EPB. Daarin spelen het K-peil globale isolatiewaarde van het gebouw en het E-peil energiever bruik een grote rol.
Inbraakpreventie.
College van Burgemeester en schepenen. Openbaarheid van bestuur. Dienst culturele zaken GC Cultuurhuis Safarken. Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw. Openingsuren en contact. Gemeenschapscentrum Cultuurhuis Safarken. OCMW / Sociaal Huis. Inname openbare weg. / Wonen leven / Wonen bouwen. Subsidies voor inbraakpreventie.
Duurzaam bouwen Verbond van de glasindustrie VGI.
Glas gebruikt in interieurtoepassingen laat het natuurlijk licht doordringen van kamer tot kamer, enz. Het ontwerpen en de Trias Energetica. Het ontwerpen is van essentieel belang in duurzaam bouwen. Een station, een huis, een kantoorpand worden niet op dezelfde manier opgevat als een school, een handel, een appartementsgebouw.
Duurzaam bouwen?
Duurzaam bouwen heeft pas kans op slagen als alle partners in het bouwproces bouwheer/vrouw, ontwerpteam, aannemers, industrie, wetgever hun steentje bijdragen. Duurzaam bouwen is duurzaam in alle fasen van het bouwproject: de ontwerpfase, de bouwfase, de sloopfase en ook de gebruiksfase.
Wanneer spreken we van duurzaam bouwen?
De waarde van labels en verklaringen moet dan ook worden gerelativeerd. Afval voorkomen en correct beheren, en de hinder voor omgeving en omwonenden tot een minimum beperken: ook de organisatie en het beheer van de bouwplaats maakt deel uit van duurzaam bouwen.
Permanente tentoonstelling duurzaam bouwen en verbouwen Gemeente Boom.
Permanente tentoonstelling duurzaam bouwen en verbouwen. Breng een bezoek aan de permanente tentoonstelling duurzaam bouwen en verbouwen. Wil je meer weten over duurzaam bouwen of energievriendelijk wonen? Kom dan eens langs in de permanente tentoonstelling duurzaam bouwen in ecohuis t Kleibrood.
Duurzaam bouwen Gemeente Diepenbeek.
Samen met de gemeente Diepenbeek en de provincie Limburg organiseert Dubolimburg infosessies over duurzaam bouwen. Thema's' zijn dakisolatie, gevelrenovatie, energiezuinig ventileren, vervangen verwarmingsinstallatie, warmtepompen, zonnepanelen en Infrax BouwTeams. In de Teng lees je waar en wanneer er infosessies in Diepenbeek plaatsvinden.
Acasus Over.
Netwerkpunt: gepaste accommodatie voorzien met vergaderzalen en trefpunt bistro voor overleg en ontmoetingen van actoren gelinkt aan duurzaam bouwen. Adviespunt: advies verstrekken via de audit industrieel duurzaam bouwen B2B en via de huisvesting van de vzw BAS die, in opdracht van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam wonen en bouwen, onafhankelijk en objectief bouwadvies geeft aan zowel particulieren, gemeenten als niet-winstgevende organisaties B2C.
Publicaties WTCB.
Naast de initiƫle bouwkosten wegen ook de onderhoudskosten door in de totale levenscycluskosten van een gebouw. Het gebruik van nieuwe technologieƫn kan een belangrijke rol spelen in de beheersing van deze kosten. Lean bouwen is slimmer bouwen. WTCB-Dossiers WTCB-Dossiers 2019/3.7, 2 p.
Wat is duurzaam bouwen? Sibomat.
Duurzaam bouwen kan men omschrijven als een manier om een woning te bouwen die niet alleen de tand des tijd weerstaat, maar waarbij ook zorgvuldig aandacht wordt besteed aan de gebruikte materialen en het energieverbruik, niet alleen van de woning zelf, maar ook tijdens het productieproces.
Duurzaam bouwen Provincie Antwerpen.
Vraag je je af of je verbouwproject voldoende duurzame en energievriendelijke aspecten bevat? Wil je je verkavelingen in de gemeente verduurzamen? Heb je vragen over de energiewetgeving? Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaam Bouwen en Wonen, helpt je verder!

Contacteer ons