Resultaten voor duurzaam bouwen

duurzaam bouwen
 
Duurzaam bouwen Provincie Antwerpen.
Vraag je je af of je verbouwproject voldoende duurzame en energievriendelijke aspecten bevat? Wil je je verkavelingen in de gemeente verduurzamen? Heb je vragen over de energiewetgeving? Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaam Bouwen en Wonen, helpt je verder!
Bouwadvies voor duurzaam en ecologisch bouwen Vlaanderen.be.
Bouwadvies voor duurzaam en ecologisch bouwen. Gaat u bouwen of verbouwen en wilt u informatie of advies over duurzaam of ecologisch bouwen en wonen? Voor vrijblijvend bouwadvies kunt u terecht bij een adviseur van de Provinciale Steunpunten voor Duurzaam Bouwadvies.
Duurzaam bouwen Stad Zoutleeuw.
Aannemers die bij de Bouwunie een opleiding tot energiebewust aannemer hebben gevolgd: www.vinduwaannemer.be. Rubriek duurzaam bouwen Vlaamse Confederatie Bouw: www.ikzoekeenvakman.be. Ecopolis Vlaanderen: www.ecopolisvlaanderen.be. Realisatie: Schaubroeck NV Stad Zoutleeuw, Vincent Betsstraat 15, 3440 Zoutleeuw, T 011 78 91 70 F 011 78 42 22.
Duurzaam bouwen: 3 cruciale aandachtspunten.
Duurzaam bouwen: 3 cruciale aandachtspunten. Duurzaam bouwen: 3 cruciale aandachtspunten. Duurzaam bouwen betekent streven naar een zo laag mogelijk energie en waterverbruik in je afgewerkte woning. Lees wat daar zoal bij komt kijken! Duurzaam bouwen betekent streven naar een zo laag mogelijk energie en waterverbuik in je afgewerkte woning.
Duurzaam Duurzaam bouwen bouwen Bostoen. Bostoen.
Ze geven niet alleen een financiële meerwaarde aan jouw woning, maar verzekeren ook een voorsprong op energiezuinigheid en comfort. Ook binnen 30 jaar zal de isolatieschil van deze woning nog aan de nieuwbouw standaard voldoen. Bostoen is dé referentie in energievriendelijk en passief bouwen.
Duurzaam bouwen.
Je kunt natuurlijk altijd terecht bij de diensten van jouw gemeente: het woonloket, de dienst Ruimtelijke Ordening of de milieu en duurzaamheidsambtenaar. De provincie Limburg biedt jou, in samenwerking met Dubolimburg het steunpunt voor duurzaam bouwen in Limburg en het Centrum voor Duurzaam Bouwen, ook duurzaam bouwadvies aan.
Bewust duurzaam bouwen VDAB.
In onze totaal vernieuwde en geactualiseerde online cursus maak je kennis met de basis van duurzaam bouwen. Je leert welke elementen in huis je duurzaam kan maken en welke technieken daarbij komen kijken. Je zal een bestaande woning duurzaam renoveren en een nieuwbouwwoning bouwen met gebruik van de nieuwste technieken.
Duurzaam bouwen met EPB.
Duurzaam bouwen en leven. Dankzij energiezuinige architectuur bespaar je op je energiefactuur en maak je maximaal gebruik van hernieuwbare energie. Bovendien is het gebruik van hernieuwbare energie verplicht, tenzij je extra isoleert. Onze gespecialiseerde architecten en externe partners, waaronder energiedeskundigen, zoeken samen met jou het beste evenwicht tussen duurzaam en betaalbaar bouwen en wonen.
Duurzaam bouwen Wikipedia.
De Nederlandse overheid, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, stimuleert duurzaam bouwen door subsidies en een korting op vennootschapsbelasting. Afhankelijk van het behaalde duurzaamheidsniveau conform de duurzaam bouwen certificaten wordt subsidie of belastingkorting toegekend. Vergaande energiebesparende vormen van duurzaam bouwen zijn het passiefhuis en de nulwoning.
Centrum Duurzaam Bouwen, Schachtplein, Heusden-Zolder Archieven Gebouwbeheerder.be.
Locations: Centrum Duurzaam Bouwen, Schachtplein, Heusden-Zolder. Organizers: Centrum Duurzaam Gebouwbeheer BCQS. Centrum Duurzaam Gebouwbeheer organiseert in maart 2016 een opleidingsdag rond brandveiligheid bij het beheer van gebouwen. Brandveiligheid en de impact van een brand op inwoners, werknemers, gebouw, gegevens, machinepark, enz, worden nog steeds onderschat ook door gebouwbeheerders.
Duurzaam bouwen de website om energie en geld te besparen!
Duurzaamheid is van iedereen voor ons allemaal! Duurzaam wonen en bouwen is een hot topic tegenwoordig in Vlaanderen. Er zijn verschillende duurzame maatregelen die u kan nemen om uw woning duurzaam te maken. Veelal gebeurd dit door de bouwschil van de woning aan te pakken.
Belg wil wel duurzaam bouwen als het goedkoop kan Netto.
Belg wil wel duurzaam bouwen als het goedkoop kan. 85 procent van de Belgen vindt duurzaam en energiezuinig wonen belangrijk, maar gaat wel op zoek naar de goedkoopste optie. Het idee dat er meer in de hoogte moet worden gebouwd, botst op het not in my backyard'-syndroom.

Contacteer ons