Meer resultaten voor villa bouwen

villa bouwen
 
Zelf je huis bouwen: de voor en nadelen Zimmo.
By Zimmo redactie on 05/03/2018 Advies, Bouwen verbouwen. Als koper heb je drie mogelijkheden: je laat een nieuwbouw plaatsen, je renoveert een bestaand huis, of je plaatst zélf een nieuwbouw. Dat laatste kan interessant zijn voor handige harrys die graag willen besparen.
Bouwbedrijf Villabouw Brugge Landelijke Moderne Hedendaagse villa bouwen.
bouwen op maat. Heeft u er altijd al van gedroomd om een villa te bouwen in Brugge? Wij helpen u graag om uw bouwdroom in vervulling te laten gaan. Als bouwbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring kunt u vertrouwen op onze kennis en expertise om uw villa te realiseren.
Aerdenhout Villabouw Bouwmanagement de villabouwers uit Bloemendaal.
Wat maakt ons uniek? Uw villa wordt bij ons met liefde en aandacht gerealiseerd. Wat kunnen wij? Omdat wij ontwerp en bouw ineen doen kunnen we fraaie villas bouwen tegen een scherpe prijs. Wij gaan niet voor standaard oplossingen maar voor unieke villas.
Prefab woning prijslijst.
Een prefab huis bouwen kan in verschillende stijlen: van rustiek of tijdloos tot uiterst modern en van villa, boerderij tot bungalow, waarbij u toch nog wel wat vrije keuze hebt in de details, zoals kleuren en afwerking. Prefab woningen worden ook vaak cataloguswoningen of systeembouw genoemd.
Luxe Villabouw Luxe Wooninspiratie HOOG design.
Laat de villa architect u met veel zorg begeleiden gedurende het gehele proces, van het vinden van een bouwkavel tot de inrichting. Op Hoog vindt u diverse projecten van luxe villabouw om alvast inspiratie op te doen. Luxe villa bouwen.
Koop uw cottage villa bij Rodenburgh Immobiliën Rodenburgh Immobiliën Rodenburgh Immobiliën BVBA.
Moderne villa in 70s stijl op topligging te Brasschaat. De Wandeleerlei 4, 2930 Brasschaat. Deze zeer ruime villa is gelegen op een toplocatie op een dubbel perceel van totaal ca. 9.000 m met mogelijkheid tot verkaveling en bouwen van een tweede villa.
Moderne villa Villabouw en projectbouw Multibat Eke Nazareth.
Het was nu of nooit voor de opdrachtgever. Toen hun jaren 80 woning aan een opfrissing toe was om hen de rest van hun leven te kunnen dienen, speelden ze met het idee om op een nieuwe locatie een eigentijdse villa te bouwen.
Villabouw Moderne of landelijke villa bouwen met SuperHuis SuperHuis.
De totale prijs om uw villa te laten bouwen hangt helemaal af van uw persoonlijke voorkeuren, behoeften en de gebruikte materialen. We vinden het belangrijk om precies te weten wat uw verwachtingen zijn vooraleer we starten met het bouwen van uw villa.
Yves en Heidi bouwen strakke villa met containers WOON. HLN.
Livios Heidi en Yves uit Diepenbeek bouwden tien jaar geleden al een strakke villa met containers. wonen De stad Gent wil binnenkort containerwoningen bouwen. Niet enkel als sociale huisvesting, maar ook als starterswoningen voor jonge koppels. Niets nieuws onder de zon, Heidi en Yves uit Diepenbeek bouwden tien jaar geleden al een strakke villa met containers.
Homepage Bouw-Id. Bouw-Id Homepage. bouw-id.
Nieuwbouw Verbouwingen Kijkwoning Te koop Over Bouw-iD. Wie we zijn Hoe we werken Het fotoboek Energiezuinig bouwen Inspirerende verhalen Contact. Ontdek de villa Bekijk alle realisaties Verhalen Hof vol herinneringen. Realisaties Moderne en warme villa in hartje Evergem. Wat begon als vertrouwen is uitgegroeid tot een prachtig huis en een fantastische thuis!
Algemene bouwwerken Pieters Woning, villa en appartementsbouw.
Woning en villabouw. De realisatie van uw droomwoning is in goede handen. Op zoek naar een aannemer die garant staat voor een perfecte afwerking van uw villa of woning? Wij bouwen voor U via een perfecte voorstudie en een grondige opvolging uw droomwoning.
Lapeirre: exclusieve villabouw op maat van uw leven.
Of u nu kiest voor moderne villabouw of eerder opteert voor landelijke charme, wij bouwen elke villa alsof we er zelf in zouden wonen. Als totaalaannemer voor villabouw in West-Vlaanderen begeleiden we u vanaf het eerste ontwerp én blijven we ook bereikbaar wanneer u al jaren in uw nieuwe villa woont.

Contacteer ons