Zoeken naar houten woning

houten woning
 
Vrijstaande houten woning VDM Woningen.
U bent nu hier. Vrijstaande houten woning. Vrijstaande houten woning. Plaats/wijk: Oosterwold / Mooi Oosterwold Prijs: 395.00000, tot 548.00000., De zeven woningen in Mooi Oosterwold zijn gebaseerd op de geliefde Oostenrijkse woningen die in de vijftiger jaren verspreid over Nederland zijn gebouwd.
Huis met houten achtergevel Huis van Jan Brouckaerd GENT foto.
Vermoedelijk werden deze begin 15e eeuw samengevoegd als n woning, met een houten voor en achtergevel. Dat gebouw was wel minder hoog: het had slechts boven het gelijkvloers n verdieping. Rond 1479 werd de woning naar achter verder vergroot tot aan de Lieve.
Houten woningen IBC Massieve houtbouw te Zandhoven.
Een houten woning is een unieke beleving en een aangename en gezonde manier van wonen. Aangenaam omdat een houten woning een levende, rustige en gezellige uitstraling heeft, en gezond omdat in een houten woning steeds een prettig woonklimaat heerst. Klachten over reuma, astma en spierpijnen komen veel minder voor bij bewoners van houten woningen.
Een houten woning op maat Houtbouw Expert.
Een houten woning op maat. Een houten woning op maat. EEN HOUTEN WONING OP MAAT. Direct een afspraak maken. EEN HOUTEN WONING OP MAAT VAN OLYMPA. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van houten prefab woningen. Een op maat gemaakte houten woning.
Houten woning brandt in Steenhuffel Persinfo.
U bevindt zich hier.: Houten woning brandt in Steenhuffel. Houten woning brandt in Steenhuffel. Op 22/03/2013 om 0645.: Gepubliceerd door: Freddy Kempeneer. STEENHUFFEL In de Rossemstraat stond gisterenavond een woning in brand. Het gaat om een houten woning, die nog wordt opgebouwd.
Massieve houtbouw of houtskeletbouw: MI CASA.
Bij houtskeletbouw bestaat het skelet van de woning uit houten stijlen, met aan beide zijden een houten of gipsen plaat. Daartussen wordt isolatie geplaatst. In feite is er dus weinig hout aanwezig in de woning zelf. Bij massieve houtbouw bestaat de woning uit massief houten balken, inclusief de binnenmuren.
Bernard De Vadderlaan 23 Fortengordels.
Deze moesten in hout gebouwd worden om in oorlogstijden snel te kunnen afbreken. Gelukkig zijn er van de prachtige huizen nog heel wat bewaard. Dit is één van de zeldzame bewaarde houten woningen in de omgeving van de buitenste fortengordel.
Openbare groep Gemeente Houten Huis Te Koop / Te Huur Facebook.
Huis te koop: Moerasmeer 29 3994 JH Houten funda. Wonen op een zeer mooie locatie in Houten? In de groene woonwijk het Meer bevindt zich de eengezinswoning met voor en achtertuin aan Moerasmeer 29. De woning is gelegen nabij de prachtige Rietplas en Oosterlaakplas.
Woning huren Burgers / Wonen en leefomgeving Gemeente Houten.
Woningen onder de huurprijsgrens van 71068, prijspeil 01-01-2017 zijn sociale huurwoningen. In Houten is één woningstichting die deze woningen aanbiedt: Viveste. Om een woning te kunnen huren in de sociale huursector moet u geregistreerd staan als woningzoekende in de regio Utrecht.
Massief houten huizen La Casa specialist in houten woningen.
U bent al BINNEN IN UW WONING nog voor ze gebouwd is en nog voor de productie of de werf aanvangt! Met onze 3-dimensionale projectvoorstelling, voorkomen wij teleurstellingen en ontluiken tussen ons en de klant, erg leuke ideeën, DAT is nu net 1 van de meerwaarden die wij U aanbieden en waarom U voor ons gekozen heeft. Wonen in de warmte van hout! Naargelang uw wensen, naargelang de projectontwikkeling zich voordoet, naargelang de werfomstandigheden en stabiliteitsstudies voor uw project uitwijzen, zal uw project, in rijp en nauw overleg met U als klant, worden massief houten huizen uitgewerkt door ons.
Welkom bij Equilibrium architecten.
En last but not least: wat betreft de akoestiek is de nagalmtijd in een houten woning beduidend korter dan die in een gemiddelde stenen woning. Ons enthousiasme voor houtbouw staat niet in de weg dat we ook nog stenen gebouwen ontwerpen.
Houtskeletbouw BEN Woningen 3bouw.
Een dikke isolatielaag Rockwool van 140 mm wordt aangebracht tussen de houten steunstijlen. Door deze isolatie beschikt de woning over een zeer lage thermische inertie en warmt ze zeer snel op. Tevens wordt de ganse woning in de spouwruimte nog eens ingepakt met een ademende spouwplaat van 100 mm zodat koudebruggen worden uitgesloten.

Contacteer ons